L'11a edició de Gastrotour Salou ha arribat a la seva fi amb un "èxit rotund, després de 10 dies dedicats a explorar els sabors i la diversitat culinària", segons l'organització. Aquesta ruta gastronòmica, organitzada per l'Ajuntament de Salou a través de la regidoria de Promoció Econòmica i l'Associació de Comerciants i Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, s'ha celebrat des del 13 fins al 22 de juny.
Enguany, més de 30 establiments han participat en aquest esdeveniment gastronòmic, oferint varietat de tapes. Cada tast, amb un preu fix de 5 euros, "ha estat una autèntica experiència culinària per als visitants", s'ha subratllat. A banda, els establiments participants han ofert menús a un preu fix de 30 euros, permetent als gourmets gaudir dels productes autòctons, acompanyats de vins locals seleccionats.
Amb "l'èxit de l'edició d'enguany", l'organització de Gastrotour Salou "ja està treballant per a properes edicions, amb l'objectiu de continuar sorprenent i satisfent els paladars dels visitants", s'ha conclòs.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics