Dijous, 08 d'Agost de 2024

El Mulla't compleix 30 anys i ho celebra a Reus

Els fons recaptats es destinaran a programes per a quan l'EM avança i la dependència augmenta

04 de Juliol de 2023, per Redacció
  • La campanya s'ha presentat a la seu de la Cambra de Comerç de Reus

    Cedida

Enguany, la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple compleix 30 anys. Els actes centrals de la campanya, que tindran lloc el pròxim diumenge a Reus, Barcelona, Lleida i Girona, comptaran amb la presència d'un espectacle casteller. La padrina d'aquest 2023 és la nedadora Ona Carbonell.
 
L'acte central a la demarcació de Tarragona es farà al Club Tennis Reus Monterols, on es comptarà amb diverses activitats per a tots els públics i una actuació castellera a càrrec de la Colla Jove Xiquets de Valls. Els impulsors de la campanya consideren que els castells i l’esforç que suposa alçar-los són la metàfora de l’esforç que fan cada dia les 9.000 persones amb EM a Catalunya per aixecar-se i tirar endavant, a més del treball en equip. 
 
Els fons recaptats en aquesta iniciativa de la Fundació Esclerosi Múltiple es destinen als diferents programes de suport que impulsa per millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple. Aquest any, la fundació centra els seus esforços en l’EM avançada. Tot i els diferents tractaments actuals, en molts casos la malaltia continua progressant i deriva en un estat d'EM avançada, que pot afectar de forma significativa la qualitat de vida.
 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges