Diumenge, 18 d'Agost de 2024

Es mor a l'hospital una dona de 77 anys rescatada de l'aigua a la platja d'Altafulla

És la tretzena víctima mortal en el període de campanya estival, que va del 15 de juny al 15 de setembre

13 de Juliol de 2023, per ACN
  • Una imatge de l'exterior de l'hospital Santa Tecla, on s'ha traslladat la dona

    Reusdigital.cat

Una dona de 77 anys i de nacionalitat espanyola s'ha mort aquest dijous a l'hospital després d'haver resultat ferida crítica unes hores abans en ofegar-se a la platja d'Altafulla (Tarragonès). L'avís al telèfon d'emergències 112 s'ha rebut cap a tres quarts d'11 del matí.

S'indicava que s'havia tret una dona de l'aigua i que estava inconscient. Els socorristes, que tot just estaven començant el servei, li han començat a fer les maniobres de reanimació fins a l'arribada del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El servei sanitari ha enviat dues unitats a l'indret i ha continuat la reanimació cardiopulmonar de la víctima.

La dona ha estat traslladada en estat crític a l'hospital Santa Tecla de Tarragona, on s'ha mort aquesta tarda. Protecció Civil informa que en el moment de l'incident hi havia servei de socorrisme a la platja i onejava la bandera verda.

Aquesta tarda ha onejat a la platja bandera groga per marejol. És la tretzena víctima mortal en el període de campanya estival, que va del 15 de juny al 15 de setembre.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges