Diumenge, 20 d'Octubre de 2024

Aquesta és la firma de cosmètica que origina cues a Reus per adquirir el seu protector solar

Es tracta de la marca d'alta cosmètica Sibari Republic que ha obert una botiga a Reus amb descomptes que van del 20% fins al 50% per temps limitat

18 de Juliol de 2023, per Redacció
  • Llargues cues de gent per adquirir els productes de Sibari Republic en la botiga de Bilbao

    Cedida

  • El protector solar Day Defense estarà fins a un 30% de descompte a la botiga de Reus

    Cedida

Van aconseguir que la gent fes cua el passat Nadal en localitats com Bilbao, Barcelona o Sant Sebastià per adquirir el seu famós sèrum que redueix les arrugues en quatre setmanes. En aquesta ocasió, les cues es repeteixen a Reus, però aquesta vegada per adquirir el seu últim llançament: un protector solar que conjumina la protecció solar amb la reducció de les arrugues. S'anomena Day Defense. 
 
Sibari Republic continua rebent la visita de molts interessats a conèixer aquest protector solar que no sols protegeix la pell, sinó que prevé l'envelliment prematur i tracta els danys provocats pel sol. Un “tot en un” amb el qual han conquistat a tot el públic català i ja el converteix en un dels productes favorits de tots aquells que gaudeixdn del sol.
 
Segons exposa la responsable de la marca Itziar Beitia, a la gent li està agradant molt el producte: “No podem estar més agraïts amb l'acollida que està rebent el nostre nou producte. El que més els agrada als nostres clients és que els resulta molt còmode per protegir-se del sol i tractar els signes de l'edat al mateix temps”. La marca aprofita aquest calorós estiu per oferir la seva crema solar antiedat amb fins a un 30% de descompte, només fins al 29 de juliol o fins que s'exhaureixin les existències.
 
 
Compromesos amb la conscienciació de la salut de la pell
 
 
Després del primer llançament de la marca, una línia amb àcid hialurònic, la firma d'alta cosmètica ha continuat investigant per a la creació de noves línies per continuar cuidant la salut de les persones a través de la pell. I és que aquesta marca basca va néixer concretament per complir amb aquesta funció: cuidar la salut de les persones a través de la cura de la pell.
 
És en aquest objectiu que han estat treballant enguany: en la creació d'un producte que a més de prevenir i protegir la nostra pell dels danys produïts pel sol, també compti amb actius antiedat que curin i tractin les conseqüències de l'exposició al sol, com les temudes arrugues, les antiestètiques taques o els plecs.
 
Ara, a més de trobar aquest producte amb un 30% de descompte, a causa del seu llançament, la firma també oferirà alguns dels seus famosos productes com el seu sèrum antiarrugues, amb fins un 50% de descompte, només fins al 29 de juliol.
 
 
foto_2_siberi_republic.jpg
 
 
Cada vegada són més les persones que estan conscienciades dels efectes del sol a la pell. I és que malgrat que el sol tingui molts beneficis coneguts, també produeix danys en l'òrgan més gran del nostre cos, la pell. I per això és essencial cuidar-la. El director científic de la marca, Raúl Pérez, explica com afecta la radiació a la nostra pell: “La pell és l'escut més gran que té el nostre cos per protegir-se del sol; actua com a barrera contra la radiació que genera aquesta font d'energia, però és incapaç de filtrar el 100% de la radiació. Per això mateix, és essencial utilitzar protector solar tots els dies de l'any, tant a l'estiu com a l'hivern”.
 
 
El sol i els seus perills
 
 
Totes aquestes radiacions afecten diferents capes de la nostra pell, ferint-la de manera diferent. Les radiacions més perilloses per a la nostra pell són aquelles radiacions que són imperceptibles per a l'ull humà, com la radiació UVB o la radiació UVA. Aquestes afecten la dermis i epidermis, provocant les temudes cremades, al·lèrgies, taques i arrugues.
 
Però no són les úniques radiacions que el sol emet, ja existeixen altres dos tipus: les radiacions infraroges (ANAR) i la llum visible (HEV) que també incideixen en la nostra pell, provocant i accelerant l'envelliment prematur. Actualment, al mercat existeixen pocs productes que ofereixin un tractament complet que combini la protecció contra el sol amb un tractament antiedat. El nou producte de Sibari Republic és un dels pocs que es poden trobar que fan dues accions en una. D'una banda, gràcies a la seva protecció d'ampli espectre, protegeix la nostra pell dels quatre tipus de radiació que emet el sol i, de l'altra, gràcies als seus actius antiedat com la carnosina, prevé i tracta els signes de l'edat com les arrugues i els solcs.
 
Ara, i només fins al 29 de juliol, podrem trobar aquest producte amb fins a un 30% de descompte i molts altres amb fins al 50% a les seves botigues de Barcelona i de Reus.
 
Podreu trobar les seves botigues obertes de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a les 8 del vespre al carrer de Pelai, 34 de Barcelona, i  al carrer de Jesús, 23 de Reus.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Siberi Republic Diari Reus Digital

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges