Diumenge, 04 d'Agost de 2024

Oberta la inscripció a la 6a edició de PortAutorses fins al 9 d'octubre

Es tracta d'una mostra artística musical impulsada pel Teatret del Serrallo

10 d'Agost de 2023, per Reusdigital.cat
  • Gabriel Kazz, guanyador de l'última edició

    Cedida

El Teatret del Serrallo del Port de Tarragona enfila la sisena edició de la mostra artística PortAutors-es per oferir noves possibilitats als talents musicals del territori. Els autors o autores interessades a participar en aquest festival poden fer la seva inscripció des d'aquest dijous mitjançant el formulari que trobaran a les xarxes socials del Teatret així com al web portuari fins al pròxim 9 d’octubre de 2023.

La data establerta per la gran final és el dissabte 18 de novembre de 2023 es durà a terme la presentació de les 6 persones finalistes triades pel jurat de professionals culturals col·laboradors i col·laboradores de la mostra. Durant la gala també actuarà el guanyador de la darrera edició, Gabriel Kazz, una veu jove i prometedora que durà als assistents a un viatge amb el més pur estil irlandès.

Premis

Hi ha cinc premis. En primer lloc, el Premi del jurat, que ofereix al guanyador l’oportunitat de participar en sis festivals del territori durant l’any 2024; JaVeus, Altacústic, Santa Tecla, Accents, Espai Jove Kesse i PortAutors-es. En segon lloc, el Premi del públic, que s'escull de forma telemàtica en unes dates concretes, i consisteix a dissenyar material d’enregistrament per a la millora de la producció musical de la persona que resulti guanyadora.

Tot seguit, hi ha el Premi a l’artista local, el qual s’atorga a la persona millor classificada entre les sis finalistes que siguin de la província de Tarragona. Aquest premi consisteix en la formació en producció musical en un dels espais col·laboradors, Yamaha Music School de Tarragona, que fidelment es consolida com un dels patrocinadors de la Mostra PortAutors-es; i, també, hi ha el Premi FiM Vila-seca, que fa la tria entre una de les persones finalistes, qui participarà a la propera edició de la Fira del 2024.

Finalment, s'atorgarà el Premi Port Tarragona. La institució, que gaudeix d’uns indrets desconeguts per la majoria de la població, posa a disposició de la mostra alguns dels seus espais per a l’enregistrament d’un videoclip promocional a càrrec de videògrafs professionals.

Talent i territori

Portautors-es s'ha consolidat en el panorama musical del territori com una aposta ferma i compromesa amb el nou talent que posa de manifest la necessitat de creació d’espais culturals de descoberta, amb un gran retorn. Es palesa el fet perquè moltes persones participants, poc temps després, han assolit objectiu de management dins el panorama musical actual.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges