Divendres, 16 d'Agost de 2024

El FC Barcelona s’emporta la ‘Supercopa de Reus’

El blaugranes guanyen la seva 13a Supercopa d’Espanya després de remuntar el gol inicial del Deportivo Liceo (2-3)

24 de Setembre de 2023, per Jordi Benavent
  • El FC Barcelona és el nou vencedor de la Supercopa d'Espanya d'hoquei patins

Jordi Benavent

Deportivo Liceo i FC Barcelona han jugat la final de la Supercopa d’Espanya  que durant  el cap de setmana s’ha celebrat al Pavelló Olímpic Municipal de Reus. Els dos conjunts han arribat a la final després de guanyar el seu partit de semifinals contra el Reus Deportiu Virginias i el CP Calafell respectivament. La victòria ha estat de l'equip blaugrana per un ajustat 2-3.

Aquesta final ha estat molt disputada des del xiulet inicial. El conjunt gallec s’ha avançat al marcador gràcies a un potent xut de “Dava” Torres, al minut 9. Abans del descans, els blaugranes han capgirat el marcador amb un gol de Marc Grau i una rematada al segon pal d’Ignacio Alabart.

A la represa el Liceo ha anat ha buscat el gol de l’empat, però un potent xut de Pau Bargalló ha fet pujar l’1 a 3 al marcador. Aquest avantatge al marcador ha estat definitiu i de res ha servit el gol a l’últim minut de Sito Ricart que ha significat el definitiu 2 a 3. Amb aquest resultat, el FC Barcelona revalida el títol que van guanyar la passada temporada a Olot (la Garrotxa), contra el Reus Deportiu Virginias.

Fitxa del partit:

Deportivo Liceo: Tiago Rodrigues, Sito Ricart, César Carballeira, “Dava” Torres i Pablo Cancela

FC Barcelona: Carles Grau, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Marc Grau i Joao Rodrigues.

Àrbitres: Jonathan Sánchez i Sergi Mayor.

Gols: (‘9) 1-0 “Dava” Torres; (’18) 1-1 Marc Grau; (’23) 1-2 Ignacio Alabart; (’30) 1-3 Pau Bargalló i (’49) 2-3 Sito Ricart.