Dilluns, 06 de Maig de 2024

El femení de la FFBR goleja la FF Badalona

Molt bones sensacions del Reus femení, que suma la primera victòria a Preferent en un partit de clar domini local

24 de Setembre de 2023, per Aleix Pérez
  • Cristina Becerra amb la pilota

Xavi Guix

Contundent victòria del Reus Femení davant el Badalona futur per 8 gols a 0. En el seu primer partit de lliga a l'Estadi, les reusenques han sortit amb dues marxes més que les rivals, tant en l'àmbit físic com mental. Les passades a l'esquena de les rivals han permès aconseguir la verticalitat i l'espai suficient per a culminar les jugades.

Les davanteres locals Marina Celma i Clàudia Cárdenas han fet oblidar la baixa de Xènia Mas amb dos doblets, marxant ja a la mitja part amb un parcial de 6 a 0. Els dos gols restants a la primera part els han fet Cristina Becerra i Júlia Francesch. Després del descans el tècnic reusenc ha fet canvis, i el Badalona ha millorat en intensitat i pilotes dividides, disposant d'alguna ocasió per anotar un gol. A la segona part, els gols d'Irati Lazkano i Elsa Doncel han arrodonit la festa, a més de provar diferents disposicions tàctiques, com l'endarreriment de Cristina Becerra fins a la posició de central o la d'Ane Larrañaga de lateral.

L'entrenador del Reus Femení, Marc Mestres, ha destacat que "ens hem trobat un rival que ens ha donat problemes els primers minuts, però de seguida hem trobat un partit còmode". Ha admès que "hem baixat una mica el ritme, buscant el respecte pel rival". Les jugadores també han volgut recordar a Esther De Manuel, capitana de l'equip, que ahir va ser operada amb èxit de la seva lesió al genoll. Mestres ha assegurat que "quan diem que l'equip és una família és per coses com aquesta. Hem volgut reconèixer la importància que té per a nosaltres".

El Badalona Futur ha acusat la falta de fons d'armari, amb tan sols dues jugadores de refresc a la banqueta, i encara no ha puntuat a la categoria. Pel que fa al Reus Femení sumen quatre punts en dos partits, després de descansar la setmana passada. El proper compromís per l'equip entrenat per Marc Mestres serà lluny de l'Estadi Municipal, a Girona.