Les reusenques cauen per 5 a 0 davant un rival directe a la classificació

27 de Maig de 2024, per Reusdigital.cat
  • Imatge de l'enfrontament a Pallejà

Xavi Guix

Resultat complicat de pair per a l'equip femení de la Fundació Futbol Base Reus a Pallejà, on el rival, el FC Pallejà, s'ha imposat amb un clar 5 a 0. Per aquest partit, el tècnic de l'equip reusenc, Adri Calderón, ha donat entrada novament a jugadores amb menys minuts durant la temporada, combinades amb integrants de l'equip juvenil, que comencen a entrar a la dinàmica de la primera plantilla.

El partit, però, ha començat amb dificultats, quan al minut 2 Clàudia Martí ha avançat al Pallejà. Amb un escenari advers, les reusenques han mantingut el nivell durant tota la primera part, mantenint a ratlla les ofensives locals amb solvència i arribant al descans tan sols un gol per sota.

Les complicacions han arribat després del descans, quan al minut 52 Mireia Estrada ha duplicat l'avantatge per a les locals. Aprofitant un bon moment de forma, les visitants han anotat dos gols més, als minuts 57 i 59, obra de Mireia Lluch i Clàudia Martí, respectivament. Els canvis no han revertit la dinàmica, i Mireia Lluch, al minut 71, ha tancat la golejada.

Tram final de temporada complicat per al conjunt reusenc, que encadena quatre jornades sense vèncer, en aquesta ocasió davant d'un rival directe a la classificació. A les reusenques els resten dos enfrontaments més, el diumenge 2 de juny a les 12 del migdia a l'Estadi Municipal davant el Porqueres, i el diumenge 9 de juny a les 5 de la tarda a Sant Cugat. Actualment, el femení de la FFBR és desè amb 39 punts.