El CD Riudoms comença una nova temporada a 3a divisió amb derrota

Per 3 a 1 contra el Levante Badalona

10 de Setembre de 2024, per Artur Àvila
  • Jugadores del CD Riudoms a la banqueta

Cedida

El CD Riudoms començava aquest cap de setmana una nova temporada a la Tercera divisió estatal caient al camp del filial d'un club que té el seu primer equip a la màxima categoria del futbol femení estatal, el Levante Badalona. El resultat final de 3 a 1 va ser conseqüència de l'excel·lent forma física mostrada per les badalonines, especialment a la segona meitat, i que va provocar que els dos darrers gols locals decantarien la balança.

La primera part finalitzava amb empat a 1 gol i amb força incidències a comentar: la primera d'elles un gol fantasma favorable a l'equip del Baix Camp després d'una potent canonada de la capitana Maria Pablo que s'estavellava al travesser i la pilota botava presumptament dins de la porteria local, però que les arbitres van considerar que no havia traspassat del tot la línia de la porteria.

Aquesta incidència va obrir uns darrers minuts trepidants que van veure com la portera riudomenca Noe Vizcaino aturava un penal, la juvenil visitant Olivia Garcia avançava l'equip de Lluís Vaqué en el marcador després d'una bona jugada individual, les llevantinistes igualaven de nou només un minut després i la portera Noe Vizcaino salvava el seu equip de marxar amb derrota a vestidors amb una excel·lent aturada a llançament llunyà d'una jugadora badalonina.

I si la darrera acció destacada de la primera meitat era la gran aturada de la portera riudomenca, la primera de la segona part era també una nova aturada de l'exportera del Sant Gabriel. Les locals havien sortit amb un ritme més i quan transcorria el minut 7, ara si, l'equip filial del Levante Badalona que juga a la màxima categoria nacional, s'avançava en el marcador.

Les riudomenques, tot i patir més aquests darrers 45 minuts, es mantindrien dins el partit durant bona estona i gaudirien d'una excel·lent ocasió als vols del minut 25 a les botes de la golejadora Sara Roca, que després d'un bon desmarcatge es quedava sola davant la portera local, però no podia transformar el seu llançament en què hagués estat el gol de l'empat.

Per contra, uns minuts després, la davantera ex Barça B, Espanyol B i Osasuna Ari Sánchez, una de les millors sobre la gespa del municipal de Badalona aconseguia batre novament la porteria riudomenca i feia pujar el definitiu 3 a 1 al marcador.

Les baixes de l'equip riudomenc, amb només quinze jugadores convocades, comptant quatre juvenils, i l'excel·lent condició física d'un equip filial amb forces jugadores en dinàmica del primer equip van ser fonamentals per la victòria local.

El dissabte vinent a les 4 de la tarda el CD Riudoms rebrà al seu estadi l'equip valencià del Discóbolo La Torre, amb el desig de sumar la primera victòria de la temporada.