Dilluns, 30 de Setembre de 2024

El Reus FC Reddis desaprofita les seves ocasions i perd amb el Peralada

Els reusencs van disposar de diverses ocasions a la primera part, però van acusar la falta de precisió (0-1)

30 de Setembre de 2024, per Aleix Pérez
  • Imatge de l'onze inicial del Reus FC Reddis

Andrés Romero

Després d'encadenar dues victòries seguides, aquest dissabte, el Reus FC Reddis va patir la primera derrota de la temporada. L'equip reusenc va perdre per 0-1 contra el CF Perelada. La novetat en l'alineació local va ser la incorporació de Pol Benito per Pau Russo.

El partit va començar elèctric, amb un equip reusenc hàbil al camp rival que aprofitava els moviments entre línies de Ricardo Vaz i Pol Benito. La primera part va tenir un protagonista destacat, el davanter Joan Torrents, que va disposar de la majoria de les ocasions, però es va topar amb el porter rival, Aitor Mújica.

A la segona part, el Peralada va estirar les línies i va pressionar sobre la porteria roig-i-negra. Això va possibilitat que, al minut 61, Gerard Caixas marqués l'únic gol en aprofitar una passada llarga de Traoré.  Amb el resultat en contra, els locals van acusar les ocasions errades, i Marc Carrasco va fer entrar al camp Marc Grau, Pau Russo i Josep Ramon Sardà per controlar  el mig del camp.

Tot i les pèrdues de temps, els reusencs van disposar d'una ocasió en l'últim sospir, amb una rematada de Pau Russo que va anar al travesser.

Resultat que frena la bona dinàmica roig-i-negra. El Reus FC Reddis jugarà aquest dimecres a Castelldefels (Baix Llobregat) a la Copa Catalunya. Aquesta acumulació de partits obligarà Marc Carrasco a alinear jugadors menys habituals a la competició de lliga.