Dilluns, 30 de Setembre de 2024

El femení de la FFBR ofereix un recital defensiu, tot i la derrota, contra el Barça C

Un gol a l'últim minut de les blaugranes ha frustrat un gran partit de les reusenques (0-1)

29 de Setembre de 2024, per Aleix Pérez
  • Imatge del conjunt reusenc

Xavi Guix

El femení de la Fundació Futbol Base Reus ha perdut per 0-1 davant d'un dels aspirants a aconseguir l'ascens: el FC Barcelona C. Després de la derrota dolorosa a Sant Cugat, aquest diumenge les reusenques han mostrat una molt bona imatge, tot i el resultat.

Les blaugranes han controlat el partit des del principi i han posat una pressió molt alta al camp rival. Les jugadores de la FFBR, però no s'han arrugat en aquest guió de partit i han mantingut un bloc molt sòlid que ha permès repel·lir les jugades visitants. La bona col·locació de les migcampistes locals ha obligat les barcelonines a jugar pels extrems, i en els duels individuals Janira Hidalgo i Gemma Salvat han contingut l'ofensiva.

Amb el pas del temps les reusenques han posat una marxa més, i en alguns minuts de la segona part han tingut el control de la pilota.

En el tram final del partit, els nervis han aflorat en el conjunt visitant, que ha començat a buscar pilotes a l'espai, però s'ha trobat amb l'encert de la portera Kira Arasa.

L'únic gol del partit ha arribat en el temps afegit, amb un servei de cantonada que ha rematat al segon pal Laia Guerrero de manera inapelable. El gol ha deixat a les reusenques sense puntuar després d'un exercici de resistència al nivell dels millors equips de la categoria.

Esforç sense premi per a les roig-i-negres, que han de demostrar que poden exhibir aquest nivell en els propers compromisos, després d'enfrontar-se amb dos dels millors equips en les dues primeres jornades.