Per 5-0 al Discóbolo–La Torre

16 de Setembre de 2024, per Artur Àvila
  • Imatge de l'enfrontament del dissabte passat

Cedida

El CD Riudoms ha resolt el seu primer partit a casa golejant el Discóbolo–La Torre valencià per un contundent 5 a 0. La victòria serveix a l'equip riudomenc per agafar confiança i treure's l'espineta de la derrota de la primera jornada contra el Levante-Badalona. Les riudomenques han sortit aquest diumenge amb ganes de dominar el joc i el resultat i ben aviat han avisat de les seves intencions.

Al minut 16, arribaria el primer gol a càrrec de la central Ascen García en rematar un servei de cantonada. El gol ha donat ànims a les catalanes que, uns minuts després, han doblat l'avantatge amb el millor gol de la tarda, aconseguit per Marta Zaragoza.

Amb el 2 a 0 arribaria la millor ocasió de les visitants, a través d'un llançament que ha obligat a la portera Noe Vizcaino a fer una gran aturada. Del possible 2 a 1 s'ha passat al 3 a 0, amb el gol aconseguit per Clara Martínez. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

A la represa, l'equip visitant ha pogut marcar en una rematada al pal. També, les riudomenques han disposat d'ocasions de gol en dues aproximacions a la porteria contrària. Finalment, Clara Martínez i Sara Roca han fet els gols locals restants.

Aquesta setmana el CD Riudoms té sessió doble amb el Fontsanta-Fatjó. El primer, dimecres a les 8 del vespre a casa, i el segon al camp de l'equip del Baix Llobregat.