Divendres, 06 de Setembre de 2024

L’espectacle de terror 'La promoció posseïda' arriba a la 10a edició

Una quarantena de joves de la ciutat l'han preparat a l'Escola Prat de la Riba

17 d'Octubre de 2023, per Reusdigital.cat
  • L'espectacle ha comptat amb la direcció d’Alex Manriquez

    Cedida

Amb la tardor arriba la castanyada i una de les activitats ja consolidades realitzades per un grup de joves voluntaris acompanyats pel Casal de Joves la Palma. Aquest any l’activitat tindrà lloc a l’emblemàtica escola Prat de la Riba. L’activitat de terror organitzada pel Casal de Joves arriba enguany a la 10ena edició.

Sota el títol de 'La promoció posseïda' un grup d’uns quaranta joves voluntaris de la ciutat, alguns repetidors de l’experiència i alguns de nous que s’hi han afegit aquest any, s’estan reunint des de principis d’octubre per a elaborar el guió, els personatges i escenografia. El grup de joves compta amb l’acompanyament i suport artístic d’Alex Manriquez, actor i escenògraf, que dirigeix l’espectacle. 

S'obrirà al públic els dies 28 i 29 d’octubre. El dia 28 i 29 l’horari serà de 5 de la tarda a les 11 de la nit. L'accés es distribuirà en franges de 15 minuts per grups de 8 persones. Les invitacions per accedir a l’espectacle es podran recollir presencialment al Casal de Joves de La Palma a partir del dimecres dia 18 d’octubre. L'horari per recollir-les és de dimarts a divendres de 10 del matí fins a les 2 del migdia i de dilluns a dijous de dos quarts de cinc fins a les 7 de la tarda, fins que s'esgotin. Cal portar 2 litres de llet per invitació que aniràn destinades al Banc d’Aliments de Reus.

L’edat recomanable a la que va destinada aquest espectacle és a partir de 12 anys. El recorregut per l’Escola Prat de la Riba no està adaptat per persones amb mobilitat reduïda.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics