Dimarts, 23 de Juliol de 2024

Els conservatoris de la Diputació celebren Santa Cecília amb concerts oberts a la ciutadania

Els 'Sons de tardor' a Reus tindrà lloc aquest dimecres, mentre que a Tarragona, el dia 22, es podrà gaudir del concert de tardor

14 de Novembre de 2023, per Reusdigital.cat
  • Els tres centres d’ensenyament musical de la Diputació programen activitats per apropar la música a la ciutadania

    Diputació de Tarragona

La celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, permetrà a l’alumnat, professorat i veïnat de Reus, Tarragona i Tortosa gaudir d’activitats musicals als carrers. Els conservatoris de música de la Diputació a les tres poblacions treuran els instruments al carrer per regalar concerts a la ciutadania. Així, aquest dimecres 15 de novembre a Reus, el dia 22 a Tarragona, i eles dies 24 i 25 a Tortosa, s’han programat mostres, concerts o audicions, entre d’altres activitats.

Música al carrer a Reus, amb ‘Sons de tardor’

Les activitats musicals dels conservatoris arrencaran amb els 'Sons de tardor' a Reus, aquest dimecres 15 de novembre, a dos quarts de 6 de la tarda, amb una fanfàrria a la plaça de Prim, amb l’Ensemble de Metalls del Conservatori. A les 6 de la tarda, es podrà gaudir d'un concert a la mateixa plaça, amb actuacions dels grups de música de cambra.

Durant tota la tarda, també s'organitzaran tallers oberts a les aules del carrer Sant Jaume, per a les famílies dels més petits de l’Escola i Conservatori de Música de Reus. I a un quart de 8 del vespre, es clourà la celebració de Santa Cecília a la capital del Baix Camp amb el Concert del Premis Extraordinaris a l'Auditori Higini Anglès.

Concert de Tardor a la plaça dels Sedassos de Tarragona

Les activitats es reprendran el dia 22 de novembre a amb el Concert de Tardor a la plaça dels Sedassos de Tarrgona. De les 6 a les 7 de la tarda, s'han programat concerts de pianistes, guitarres, de l’Orquestra de nivell Elemental, la Banda de nivell Elemental i altres especialitats.

De dos quarts de 8 a un quart de 9 del vespre, serà el torn dels concerts de pianos, grups de Cambra i solistes, grups de guitarra de Grau Professional, quartet de Guitarra i banda de Grau Professional del Conservatori de Tarragona.

Activitats a Tortosa (21, 23 i 24 de novembre)

La celebració de Santa Cecília es completarà a Tortosa amb activitats els dies 21, 23 i 24 de novembre. En concret, s'ha programat un Concert del professorat al Patronat Obrer, el 21 de novembre; l'Audició de Música de Cambra a càrrec de l’alumnat de Grau Professional a l’Institut Dertosa, el dia 23; i el Concert dels Premis Extraordinaris al Patronat, a càrrec de Mariam Ouacif Cortés (cant) i de Sílvia Carles Vilaplana (piano), el dia 24.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges