Dimecres, 10 de Juliol de 2024

Detenen dos lladres després de robar en un domicili de Reus

Els va arrestar una patrulla de paisà dels Mossos quan intentaven fugir amb un vehicle per l'avinguda Riudoms

21 de Novembre de 2023, per ACN
  • Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra

    ACN

Els Mossos han detingut a Reus dos homes que haurien entrat a robar en un domicili de la localitat utilitzant una escala per enfilar-se fins el balcó i col·lar-se a l'interior. Es tracta de dos individus de 26 i 28 anys. Els fets van tenir lloc a les quatre de la matinada de dilluns quan una patrulla que feia tasques de prevenció de delictes, va rebre un avís d'un robatori en un domicili del carrer Glorieta de Ramir Ortega. En arribar-hi, els agents van confirmar que dos desconeguts havien accedit a l'interior d'un pis. En veure's sorpresos pels propietaris, els lladres van fugir amb un vehicle que una altra patrulla de paisà va aturar a l'avinguda de Riudoms. La policia els va arrestar com a presumptes autors del robatori amb força.

Dilluns van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Es dona la circumstància que durant la seva precipitada fugida, els propietaris van aconseguir apropiar-se de la jaqueta d’un dels homes, al qual van reconèixer posteriorment.

A més, quan la policia va aturar el vehicle en què intentaven escapar els sospitosos, els dos homes van contradir-se i oferir explicacions incoherents. Segons els Mossos, els arrestats duien dos tornavisos a sobre.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges