Dijous, 15 d'Agost de 2024

Els Mercats de Reus presenten la nova campanya de Nadal

Amb el lema 'Per Nadal, Mercats de Reus' es repartiran 20 xecs de 100 euros

07 de Desembre de 2023, per Aleix Pérez
  • La campanya ha estat presentada aquest dijous

    Cedida

Les parades dels Mercats de Reus enceten una nova campanya nadalenca. En unes dates en les quals creix l'afluència de compradors, des dels mercats municipals han tornat a programar un seguit d'activitats dinamitzadores. Un dels objectius és la complicitat amb altres actius de la ciutat com els Centres Cívics o les escoles, que oferiran recitals de cant coral als mercats. També tornen el tradicional pessebre de clicks i els tallers de creacions amb material reciclat, a més d'altres on conèixer tots els secrets de la fruita o la carn

Enguany els compradors poden guanyar un dels 20 xecs de compra de 100 euros. Per una compra al mercat de més de sis euros, els paradistes entregaran una butlleta amb la qual participar en el sorteig. A banda d'aquests premis, també se sortejaran tres lots d'estris de cuina. El regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement, Josep Baiges, ha afirmat que "els mercats sempre són una festa, però per Nadal agafen una nova dimensió". Pel que fa a les activitats de la campanya, ha destacat que "volem generar una nova centralitat, a partir del producte de qualitat i que faci una feina de cohesió social". 

En la seva intervenció, el president dels paradistes del Mercat Central, Ildefons Vidal, ha admès que serà un "any diferent", però que estan "molt contents amb l'arribada de diferents empreses". Respecte a l'increment de preus i la possible afectació que això pugui tenir en la campanya de Nadal ha explicat que amb la campanya "busquem premiar i reconèixer els clients que tenim durant tot l'any".

La nova terrassa, a finals de primavera

Actualment la façana principal del Mercat Central es troba en procés de remodelació. Les obres, segons el regidor Josep Baiges, haurien de finalitzar les últimes setmanes de primavera. "Volem, si no hi ha inconvenients, estrenar-la per la festa de tapes que organitzem al Mercat Central". L'actuació contempla un nou accés, amb una rampa remodelada i també una terrassa que obri l'estructura a un nou negoci gastronòmic.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Joan Huertas Juncosa  08 de Desembre de 2023

El senyor Josep Baiges

El Senyor Josep Baiges es una gran persona. Sempre atent amb la gent de Reus. Tant de bo que algun dia es presenti com a alcalde

Reportatges