Dijous, 11 de Juliol de 2024

L'Escola Prat de la Riba du a terme un projecte per reduir l'ús excessiu de bosses de plàstic

Es va realitzar el passat trimestre i va tenir els mercats dels Marxants de Reus com a punts de referència

09 de Gener de 2024, per Reusdigital.cat
  • L'alumnat durant el projecte 'Desembolica't'

    Cedida

Aquest trimestre passat, l'Escola Prat de la Riba ha dut a terme un projecte d’aprenentatge anomenat 'Desembolica't' amb l'objectiu de reduir i conscienciar la població sobre l'ús excessiu de bosses de plàstic que es produeix als mercats dels Marxants de Reus.

Aquest projecte s'emmarca en el projecte anual d'escola, projecte 'Idea', que es fonamenta en quatre pilars bàsics: Impacte social, desenvolupament sostenible, educació i art, reforçant així l'abordatge holístic de l'aprenentatge i l'impacte positiu a la comunitat.

El projecte 'Desembolica't' ha estat una iniciativa educativa que ha implicat tota la comunitat de mitjans de l’escola Prat de la Riba en la transformació de samarretes velles en bosses de tela, conegudes com a "tote bags". A més de fomentar la reutilització, l'activitat ha proporcionat als alumnes l'oportunitat d'aprendre habilitats pràctiques com cosir amb fil i agulla.

L'Escola Prat de la Riba considera aquesta iniciativa com una acció local amb un impacte global. Amb la finalitat de contribuir a la lluita contra la contaminació plàstica i promoure una consciència ambiental més àmplia, l'escola ha decidit compartir aquest projecte amb la comunitat amb  desig que aquesta iniciativa pugui ser difosa àmpliament.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges