Dimarts, 13 d'Agost de 2024

L'INS Baix Camp inaugura les cinquenes Jornades Tècniques de Comerç i Màrqueting

Durant nou dies s'hi faran un bon nombre d'activitats

22 de Gener de 2024, per Reusdigital.cat
  • Acte d'inauguració de les jornades a l'INS Baix Camp

    Cedida

Aquest dilluns s'han inaugurat les cinquenes Jornades Tècniques de Comerç i Màrqueting Pere Martorell de l'INS Baix Camp, que tindran una durada de nou dies. A l'acte, Jordi Solé de l'empresa Escuela de Formadores Digitales amb seu a Tarragona, ha fet una classe magistral per a l'alumnat de Màrqueting i Publicitat  sobre com aconseguir clients i augmentar vendes en màrqueting digital, presentant casos reals de clients de la seva empresa.

Durant les dues setmanes de durada, es faran tallers i xerrades sobre el comerç i l'emprenedoria en el sector del comerç i màrqueting, tant a la ciutat com en l'àmbit tècnic.

Destaquen les ponències del  regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement Josep Baiges, així com les de representants de Movertis, Viajes para ti i Grupo Castilla. A més, membres del Cluster Tic Tarragona parlaran de les oportunitats, sinergies, talent i negocis en l'àmbit tecnològic al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

També hi ha programat el taller d'Àlvaro Peña, sobre SEO, tècniques de posicionament web orgàniques, per ensenyar a l'alumnat a augmentar les vendes i visites als webs que gestionin.

El pròxim dimecres es durà a terme una taula rodona moderada per Cèlia Bermúdez amb participants al programa Reus Espais Vius, on parlaran de la seva experiència emprenedora en la ciutat després de dos anys de l'engegada d'aquest projecte de foment comercial de la ciutat.

Les jornades també contemplen la xerrada d'Isabel Gràcia de Copi Valls, que explicarà el naixement i creixement d'aquesta empresa reusenca. Així com l'Aula de Consum de la Generalitat farà tallers per a tots els grups de la família de comerç i màrqueting. També es farà una visita a la impremta Torrell. 

A la inauguració d'aquest dilluns també hi han assistit la regidora de Projecció de Ciutat Noemí Llauradó i el regidor d'Empresa, Formació i Ocupació Òscar Subirats, juntament amb el director de l'INS Baix Camp de Reus, Josep G Lluís.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges