Diumenge, 01 de Setembre de 2024

Tres equips de l’Aula Esport de Reus, campions de la Copa Tarragona de futsal

La competicio es va disputar a Roquetes

23 de Gener de 2024, per David Barceló
  • Imatge de l'equip infantil de l'Aula Esport

    Cedida

Aquest passat diumenge s’han disputat al Pavelló Municipal de Roquetes les finals de la Copa Tarragona de futbol sala, que acollia als millor equips de la demarcació, en categories benjamí, aleví, infantil, cadet (masculí i femení), juvenil i sènior femení, després que el dia anterior, es disputessin les semifinals en diferents seus.

El club reusenc Aula Esport va endur-se el triomf en tres de les categories, començant per l’Infantil A, que va derrotar 4-9 al Nàstic de Tarragona, convertint-se així  en el primer equip masculí del club en proclamar-se campió de la copa Tarragona. Per la tarda, arribava el torn del Cadet A que, després d’eliminar brillantment l’Alforja a quarts de final i al Mediterrani el dia anterior en un altre enfrontament trepidant, s’imposava al Tivissa per 8 a 3. I no seria l’últim, perquè a continuació es diputava la final de la categoria cadet femenina que enfrontava dos equips de l’Aula Esport: l’Infantil femení (campió de la competició l’any anterior) i el Cadet femení. Un partit que va acabar resolent-se al cinc minuts del final a favor de les vigents campiones. Era la tercera copa Tarragona que viatjava cap a les vitrines de l’Aula Esport, convertint-lo en el club amb més títols del dia. 

El darrer partir de la jornada, corresponent a la categoria sènior femenina, la disputaven l’Amposta FS i un altre equip de la capital del Baix Camp, en aquest cas el CFS Reus. Les reusenques, amb baixes més que sensibles per lesió, no van poder endur-se el triomf davant el rival que va imposar-se per 4 a 1.

El campió en categoria juvenil masculina va ser un altre equip del Baix Camp, l’Alforja que, després d’eliminar prèviament en un intensíssim partit a l’Aula Esport, derrotava en la final al Futsal PAX de Tarragona, també per 4 a 1. El Montblanc CF, per la seva banda, va ser el guanyador en les categories aleví i benjamí. 

Els equips guanyadors de la Copa Tarragona participaran en la vigent edició de la Copa Catalunya, al costat dels guanyadors de la Copa Girona i la Copa Lleida, així com de diversos equips de la demarcació de Barcelona. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics