Dilluns, 05 d'Agost de 2024

El Partit Popular de Reus critica que no prosperi cap moció de l'oposició

La formació presentarà un nou plantejament del Carnaval a la ciutat

22 de Febrer de 2024, per Aleix Pérez
  • Sebastià Domènech i Sílvia Virgili

    Aleix Pérez

Un dia abans del ple extraordinari convocat per aquest divendres, el Partit Popular de Reus ha repassat les mocions i preguntes presentades a les dues anteriors sessions a l'ajuntament. A més, també ha deixat entreveure algunes de les futures propostes que portaran al ple. 
 
Cap moció presentada fins ara ha prosperat, un fet que, segons apunten des de la formació, els ha generat un malestar. "No hem rebut cap suport per part del govern, malgrat haver presentat propostes que han comptat amb el suport de la resta de grups de l'oposició", lamenta la portaveu del PP a Reus, Sílvia Virgili. 
 
Totes les mocions presentades pel PP en aquest mandat han estat rebutjades pel govern municipal
 
Entre les mocions presentades, han destacat la de l'estació d'autobusos. Segons Virgili, aquesta estació és "indigne per a una ciutat com la nostra", i per tant, van proposar un seguit d'accions per a millorar les instal·lacions, en què l'Ajuntament té competències. Entre aquestes millores, hi ha el retorn d'una caseta d'informació, facilitar l'adquisició de bitllets i la reforma de la pavimentació.. El Partit Popular defensa que aquests canvis s'han de fer "a curt termini" perquè l'equipament "és un punt d'entrada per a turistes a la ciutat".
 
Un altre dels temes que han remarcat a la roda de premsa ha estat  l'actualització del POUM. La formació popular explica que "s'hauria d'activar de manera definitiva l'elaboració del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal". Tal com asseguren, van rebre el suport de la resta de grups de l'oposició, però no per part del govern municipal;. i detallen que les revisions del document dels últims anys mantenen la vigència del pla redactat el 1999. 
 
Pròximament, el Partit Popular confirma que convocarà als mitjans de comunicació per presentar una proposta alternativa a la concepció actual del Carnaval. Virgili considera que "cal replantejar-la per complet", i assegura que "ha de tornar a ser una festa de referència a la ciutat". 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges