Dilluns, 22 de Juliol de 2024

Junts per Reus demana una nova ubicació pel pàrquing de camions de l’avinguda de Sant Bernat Calvó

L'agrupació política presentarà la moció al ple de la setmana vinent

08 de Març de 2024, per Reusdigital.cat
  • El grup demanarà una comissió de treball conjunta amb la Generalitat de Catalunya

    Cedida

Junts per Reus presentarà en el ple de la setmana vinent una moció per fer possible el trasllat del pàrquing de camions ubicat entre l'avinguda de Sant Bernat Calvó i el carrer del pintor Fuster, de Reus.

El grup municipal instarà al govern de la ciutat a què exigeixi a la Generalitat de Catalunya la creació d’una comissió de treball conjunta per estudiar el canvi d’ubicació del pàrquing de camions, ja que l’administració catalana és propietària d’aquest espai.

I, en paral·lel, el partit demanarà iniciar un procés participatiu amb els actors socials de la zona i de la ciutat per definir els usos i equipaments que s’hauran d’instal·lar en aquest indret, un cop culminat el trasllat.

El regidor Joan Carles Gavaldà ha afirmat que "la finalitat de canviar d’ubicació aquest aparcament és allunyar l'equipament del nucli urbà. És una anomalia que aquest espai d’estacionament per a vehicles de gran tonatge estigui enmig de la ciutat".

A parer seu, "Reus està vivint un creixement demogràfic que ens ha de dur a planificar d’una forma global la ciutat, a entendre que el creixement poblacional ha d’anar dotat de serveis i equipaments. El govern municipal ha de treballar per aconseguir el compromís de la Generalitat de Catalunya per tirar endavant aquesta iniciativa", ha assenyalat el regidor de Junts per Reus.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges