Dilluns, 08 de Juliol de 2024

El pilot reusenc Guillem Martínez, tercer classificat absolut a l'Adventure Galícia 2024

També va guanyar en la categoria d'Enduro de la mateixa competició

16 d'Abril de 2024, per Reusdigital.cat
  • Guillem Martín, damunt de la seva moto

Cedida

El pilot reusenc Guillem Martínez va aconseguir un doble premi al ral·li de navegació Adventure Galícia 2024. Martínez va assolir el primer lloc en la categoria d'Enduro i la tercera posició en el campionat absolut. Aquesta prova, que va celebrar la seva segona edició a Estrada (Pontevedra), era la primera cursa puntuable del campionat europeu i estatal.

Martínez, amb un model de moto Ktm 350, va recórrer un total de 1500 quilòmetres durant les set etapes de navegació en terres gallegues, del 7 al 13 d'abril. El pilot reusenc va comptar amb l'assistència de Pedro Martínez i Alberto Cervera i el suport de Metmoto Ringracing.

Després d'aquest triomf, Martínez participarà en les següents proves del campionat estatal de RaidsTT, en el qual ocupa la segona posició.