Dijous, 29 d'Agost de 2024

Mas Miró convida a gaudir de l'estiu amb teatre, dansa i jazz

Tres activitats complementen les habituals visites guiades, teatralitzades i tallers familiars

04 de Juliol de 2024, per Reusdigital.cat
  • Imatge de Mas Miró, a Mont-roig del Camp

    Cedida

La Fundació Mas Miró presenta la seva programació d'estiu 2024. Per una banda, amb les habituals visites guiades, teatralitzades, visites amb tast i tallers familiars, i per l'altra, amb noves propostes en les quals la música, el teatre i la dansa seran les protagonistes. Totes les activitats es faran a Mas Miró.

El primer acte programat, l'espectacle 'Set de lletres' serà el dissabte 6 de juliol a dos quarts de 9 del vespre. De la companyia Amelie Produccions, és una lectura dramatitzada de diverses històries en la qual el vi és el fil conductor. El toc mironià es presenta amb la lectura de diversos fragments de cartes de Joan Miró. El Celler Mas Vicenç presentarà un vi per cada lectura, que es podrà degustar durant la interpretació.

L'espectacle de dansa 'Enyor', el dissabte 27 de juliol a dos quarts de 10 del vespre, serà el segon acte programat. A càrrec d'Irene Benavent, Marco Ecléctico i Anna Amigó, és una peça escènica poètica que combina dansa i música en directe, establint un diàleg entre tradició i avantguarda, vida i mort, passat i futur, tot des d'un moment present.

En últim lloc, el dissabte 3 d'agost a dos quarts de 10 del vespre, l'Ignasi Terraza Trio interpretarà el concert 'Imaginant Miró', en el que el jazz, la pintura i la poesia es donen la mà. En ell, una sèrie de músiques compostes per Ignasi Terraza i inspirades en els quadres de Joan Miró, s'interpreten pel seu trio amb una imaginativa posada en escena.

La programació, que s'allargarà fins al setembre, es completa amb les activitats habituals de cada estiu com les visites guiades, les visites teatralitzades a càrrec de la masovera de la masia, la visita 'Miró i el vi', una visita amb tast, i els tallers familiars. Es pot visitar Mas Miró de dimarts a dissabte de 10 del matí a 2 del migdia, i de dos quarts de sis de la tarda a les 8 del vespre; i els diumenges de 10 del matí a 2 del migdia. Cal recordar que els aforaments són limitats, i que cal fer reserva prèvia per a les activitats d'estiu.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics