Dimecres, 07 d'Agost de 2024

L'Associació de Familiars d'Alzheimer Costa Daurada gestionarà el servei de bar del FIM Cambrils

L'entitat recaptarà fons per l'associació en les actuacions de Rodrigo Cuevas, Gossos i Los Mambo Jambo Arkestra

11 de Juliol de 2024, per Reusdigital.cat
  • Imatge de l'anunci d'aquesta barra solidària

    Cedida

L'Associació de Familiars d'Alzheimer de la Costa Daurada, l'AFA –Costa Daurada, s'encarregarà del servei de bar durant els concerts del Parc del Pinaret del Festival Internacional de Música de Cambrils, els dies 8, 9 i 10 d'agost. D'aquesta manera, el FIM Cambrils manté el caràcter solidari, una de les voluntats del consistori en aquesta nova edició del festival, que se celebrarà del dia 1 al 10 d'agost.

Els beneficis generats per aquest servei es destinaran íntegrament a l'associació, contribuint així a finançar diversos projectes i iniciatives en suport de les persones malaltes d'Alzheimer i les seves famílies. En concret, AFA – Costa Daurada gestionarà el servei de bar dels concerts que tindran més afluència d'espectadors, els que Rodrigo Cuevas, Gossos i Los Mambo Jambo Arkestra oferiran al Parc del Pinaret els dies 8, 9 i 10 d'agost, i que posaran el punt final a la 49a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils.

L'Associació de Familiars d'Alzheimer de la Costa Daurada és una entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia i oferir suport als seus familiars. Els seus projectes inclouen programes de formació, teràpies especialitzades i activitats de sensibilització per a la comunitat. La major part de les activitats de l'entitat tenen lloc a l'espai que gestionen, el Centre de Dia les Orenetes de la Casa Sant Josep, dels Germans de la Salle.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges