Dimarts, 10 de Setembre de 2024

L'advocat reusenc Joan Bermúdez i Prieto publica el llibre ‘Una trencadissa política’

L’obra és una selecció de cent articles seus publicats a Reusdigital.cat

04 d'Agost de 2024, per Reusdigital.cat
  • Joan Bermúdez i Prieto publica el llibre ‘Una trencadissa política’

     

L'articulista de Reusdigital.cat, Joan Bermúdez i Prieto, ha publicat recentment el llibre 'Una trencadissa política' (Editorial Letrame), el qual es presentarà a Reus la propera tardor. L'obra és una selecció de cent articles publicats en aquest mitjà digital durant el període 2019-2023, en els quals l'autor reflexiona sobre l'actualitat de la política catalana i estatal centrada en aquest període. Les relacions entre el Govern de Catalunya i  l'Estat, els partits independentistes catalans i les eleccions al Parlament són alguns episodis contemplats en el llibre.  

Joan Bermúdez apunta que la publicació sorgeix "de percebre que la visió que es té d'uns fets passats és alterada, condicionada o matisada de manera inconscient pels fets actuals i, no cal dir-ho, també per una memòria selectiva". L'objectiu de l'obra, segons l'autor, "és recuperar una visió dels fets ocorreguts en el seu moment concret".

Nascut a Reus, l'any 1952, Joan Bermúdez i Prieto és advocat i politòleg. La seva activitat professional ha estat lligada tant al sector financer, exercint diversos càrrecs directius, com a la consultoria empresarial a Bercoma, amb seu a Reus. Bermúdez ha fet de docent a través de cursos, seminaris i conferències, així com també és autor de llibres sobre el món immobiliari. Des de l'any 2017, és articulista de Reusdigital.cat. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics