Dimarts, 23 de Juliol de 2024

CF Reus, que està passant a casa?

Els reusencs empaten de nou a l'Estadi

29 de Març de 2009, per Marià Arbonès
  • Mito, en un instant del partit

    Edel Martínez

  • Yangüela, saltant per damunt dels atacants

    Edel Martínez

Difícil per a qui escriu destacar alguna cosa del partit d'aquest diumenge a l’Estadi Municipal. Un partit caracteritzat per les imprecisions i la falta d'idees, o millor dit de voler posar-les a la pràctica. No ha estat, el d’aquest diumenge, un partit de futbol bonic.

Un partit que al començament els dos equips han sortit amb ganes de marcar un primer gol, però que progressivament ha derivat a l’avorriment. El CF Reus ha fet unes bones entrades per la banda, però lamentablement les centrades no rebien remat o les jugades han acabat amb l’àrbitre senyalant fores de joc dubtosos.

En tot el partit d’avui hauríem de referir-nos a tres o quatre ocasions de gol del CF Reus. Al minut 22 de partit, Yangüela ha rematat de cap un corner que ha anat al pal, al començament de la segona part Masquè s’ha quedat sol davant el porter Íñigo del Cornellà però no ha pogut definir, jugada en la qual s'ha demanat penal i arran d’això l'àrbitre ha expulsat al preparador físic Miquel Aguza. Una altra bona ocasió s'ha produït al minut 58 de partit quan Àlvaro ha xutat amb molt bona intenció però de nou ha intervingut Íñigo, i a gairebé al final de partit en una centrada de corner Joselu i Yangüela han estat a punt de marcar. El Cornellà també ha diposat d'un parell d'ocasions. Ni els canvis que s’ha produït a la segona part han servit per espavilar el partit. Querol, Eto’o i Joselu han substituït a Manolo González, Mito i Masqué respectivament.

Pel Cornellà un empat a fora davant el CF Reus és una victòria. Aquest resultat pel Reus suposa ampliar el distanciament amb el Espanyol B, que en aquesta jornada ha guanyat i ja es troba a 7 punts. Però a més, el resultat d’empat a zero a casa suposa afegir una certa inquietud a l’afició, que segur entendrà que l’equip vagi segon a la classificació i que jugarà la fase d’ascens, una afició que segur també sabrà valorar que el CF Reus tingui actualment els mateixos punts que tenia l’any passat a aquestes alçades, però actualment, la del Reus és una afició (com totes) que li agradaria veure victòries clares a casa, o si més no, que els jugadors exhibeixin tot el que saben, que no es poc. Si ho fan, em refereixo a fer bons partits a aquesta alçada de la temporada, es contribuirà també a que les piles de tothom es carreguin de confiança davant els partits de les eliminatòries d’ascens.

L’entrenador del CF Reus, Ramon M. Calderé ha declarat en roda de premsa "que si les coses no surten a casa és per problemes més de cap que de cor". Calderé ha afirmat "que els jugadors surten al camp tensos" i els defensa de les crítiques que reben de part de l’afició.

Abans del començament de partit s'ha guardat un minut de silenci per la mort del pare polític del vicepresident Cristobal Simón i pel pare de Jordi Garcia, jugador de l'Alnimar Reus.

A la mitja part, Reusdigital.cat i el CF Reus Deportiu han lliurat la semarreta del Centenari del Club al nou guanyador del sorteig, Francesc Torres.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

cf reus cornella

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

REUSENC  31 de Març de 2009

ANIMS

 Vingue nois que collons de presio ni hostias heu demostrat que esteu on esteu ( segons )per motius propis, que a casa no surten les cosas, dons sortiran mes endavant pero jugadors,tecnics,i tots ANIMS I FELIÇITATS per aquesta clasificacio que esteu aconseguin i poc a poc si no baixeu la guardia ho aconseguirem, jugueu tranquils i disfruteu sou collonuts i per actitut i comportament es mereixeu posar el C.F.R.D. on volem tots a 2ªB.
FORÇA REUS.

PEP  30 de Març de 2009

TARDES DESASTROSA EN L'ESTADI MUNICIPAL

 D'AQUESTA MANERA NO ES POT JUGAR NINGUN PLAYOOF. DURANT ELS 90 MINUTS QUE ES VAN JUGAR NO ES VA FER NI UNA JUGA ESO SIGNIFICA QUE SOLAMENT PODEM ESPERAR UN MIRACLE PER A GUANYAR L'ASCENS. I PER ULTIMO SOLAMENT VULL DIR-LOS ALOS JUGADORS QUE NO CAL SORTIR AMB TANTA TENSION COM LA QUAL ESTAN SORTINT EN ELS PARTITS QUE JUGUEN A CASA "ANIMOS EQUIP" FORÇA REUS .

Reportatges