Tal com apunten des d'Alidinia.com, una web per regalar experiències, les enològiques han augmentat un 8% en el darrer any, i és que el vi és un gran atractiu turístic, tant per al públic estatal com estranger. Així, des del portal web han determinat quins són els millors cellers on anar per gaudir d'un bon tast de vins. Entre els seleccionats, n'hi ha dos catalans: els Cellers Baronia del Montsant, a Cornudella de Montsant (Tarragona), i Canals & Munné, a Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona).
El celler prioratí elabora vins de gran qualitat i de produccions molt limitades. Les més 36 medalles d'or i plata de Cellers Baronia de Montsant en els principals concursos internacionals els avalen fins a tal punt que han aconseguit vins exclusius i moderns, amb tècniques innovadores de vinificació.
La visita al celler comença amb un viatge en 4×4 dels anys 70 per les vinyes velles de garnatxa. De tornada al celler es mostra el procés d'elaboració dels seus vins, i tots els passos que segueixen per a obtenir els vins Clos d'Englora, que compten amb la DO Montsant. Després, juntament amb un petit aperitiu, es tasten els seus vins.
L'experiència es completa amb un menjar en la Fonda el Recó, una de les fondes més antigues de Catalunya, situada a la plaça de Cornudella de Montsant. S'hi ofereix un menú especial amb productes de temporada on es pot triar un primer i un segon d'entre els més de 22 plats que hi ha a la carta, unes postres casolanes dels nou que tenen, a més de pa, cafè i aigua; tot maridat amb vi del celler.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics