Dimarts, 17 de Setembre de 2024

Aitor Serrano assenyala el camí del Reus FC Reddis

L'equip reusenc s'imposa per 2 a 1 a l'Hospitalet a l'Estadi Municipal

15 de Setembre de 2024, per Aleix Pérez
  • Imatge de la celebració del primer gol

    Andrés Romero

El Reus FC Reddis ha aconseguit aquest diumenge una victòria per 2 gols a 1 contra l'Hospitalet, gràcies a dos gols antològics. El tècnic Marc Carrasco ha apostat per un onze molt similar al de la primera jornada contra l'Escala, amb l'entrada de Nico Díaz en lloc d'Alberto Benito. Aitor Serrano, que venia d'una lesió la setmana anterior, ha sortit com a titular i ha estat clau en el transcurs del partit.

El bon ambient a l'Estadi al començament del partit ha donat ales al Reus FC Reddis, que ha dominat la possessió i ha traslladat el joc a camp contrari. La primera ocasió clara ha arribat al minut 10, amb una rematada de Ricardo Vaz, tot i que sense massa perill. El partit ha seguit amb pocs ensurts, però una vegada més la pilota aturada ha perjudicat els reusencs. Una falta lateral executada magistralment per Ton Alcover ha permès a Sanku marcar el primer gol, amb una rematada creuada imparable al minut 30.

Aquest gol ha sacsejat els locals, que han perdut momentàniament el control del joc. L'Hospitalet, aprofitant-se de l'ensurt, ha trobat espais entre línies i ha creat alguna ocasió perillosa. No obstant això, una jugada brillant d'Aitor Serrano ha permès que Ricardo Vaz, des de la frontal de l'àrea, col·loqués l'empat amb un xut magnífic al minut 39, reactivant l'equip roig-i-negre just abans del descans.

A la segona part, el Reus ha sortit amb molta intensitat. Ricardo Vaz ha estat a punt de marcar el segon, mentre que Pau Russo ha estat protagonista d'una jugada individual que gairebé acaba en gol. El domini reusenc era evident, amb Torrents, Russo i Serrano generant ocasions contínuament, però la falta de punteria ha mantingut l'electrònic igualat. Al minut 63, Russo ha protagonitzat una cavalcada espectacular, però la fatiga ha impedit que acabés en gol, amb el visitant Aliaga refusant l'intent.

El tècnic Marc Carrasco ha refrescat l'equip amb les entrades de Sardà i Grau, mantenint l'empenta ofensiva. Finalment, al minut 73, Aitor Serrano ha marcat el gol decisiu amb una rosca impressionant amb l'esquerra, desencadenant l'eufòria dels aficionats presents a l'Estadi Municipal. Els minuts finals han estat d'alta tensió, sobretot quan el jugador de l'Hospitalet Mamau ha enviat un xut al travesser, però el xiulet final ha confirmat la primera victòria del curs per al Reus FC Reddis.

El proper repte dels roig-i-negres serà al camp del Mollerussa, el 22 de setembre a les 12 del migdia, on buscaran continuar amb la bona dinàmica.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges