Dissabte, 19 d'Octubre de 2024

El Reus Deportiu Virginias queda eliminat de la Lliga catalana

Una pluja de gols de l'Igualada amarga el debut dels roig-i-negres al Palau d’Esports

21 de Setembre de 2024, per Jordi Benavent
  • Imatge de l'encontre jugat a Reus

    Reus Deportiu

El Palau d'Esports del Reus Deportiu ha viscut aquest divendres una estrena amarga del conjunt roig-i-negre a casa. L'equip que entrena Jordi Garcia s'ha estavellat contra l'Igualada i ha perdut per un contundent 2 a 6 en el partit de l'última jornada de grups de la Frit Ravich Lliga catalana.

Tot i les absències dels internacionals Càndid Ballart, Martí Casas i Diego Rojas, i la baixa per problemes físics de Guillem Jansà, el Reus tenia l'obligació de guanyar de més de dos gols, després de la derrota fa una setmana a la pista de l'Alpicat i el triomf de l'Igualada contra els alpicatins. L'equip de l'Anòia en tenia amb un empat per seguir en la competició. Cal recordar, que aquesta temporada el veterà Edu Fernández, amb 42 anys, ha tornat al conjunt igualadí, format pràcticament per jugadors de la base.

Les hostilitats han començat força aviat i l'equip que entrena Marc Muntané ha sortit a la pista reusenca sense complexos. Només set segons després del xiulet inicial, ha inaugurat el marcador gràcies a un xut creuat de Manzano (0-1). La reacció reusenca ha arribat amb una bola que Arnau Canal ha enviat al travesser. Però, abans dels cinc minuts de partit, ha estat Roger Bars qui ha trobat el camí del 0 a 2, tot superant Nin Vinya.

Aquest inquietant marcador ha obligat a Jordi Garcia a demanar el primer temps mort per corregir alguns aspectes del joc de l'equip. A partir d'aquest moment, el conjunt roig-i-negre ha començat a dominar l'encontre, però sense trobar el camí del gol, mentre que els de l'Anoia han portat perill cada vegada que s'han apropat a la porteria reusenca.

Edu Fernández ha aprofitat una falta directa per fer el 0 a 3, després d'una targeta blava de Ferran Giménez. Aquest contundent marcador ha pessigat l'orgull dels jugadors reusencs, i a 55 segons per arribar al descans, el capità Joan Salvat ha escurçat la diferència amb una jugada personal que ha significat l'1 a 3, marcador amb el qual s'ha arribat al final de la primera part.

La segona meitat ha començat amb un Reus més incisiu i un Igualada carregat de nou faltes. Els roig-i-negres, amb més ordre defensiu que en el primer temps, han començat a crear perill davant de Guillem Yeste. Marc Julià ha desaprofitat una falta directa, als cinc minuts de la represa. Mentre que, una gran jugada d'Arnau Canal, ha servit perquè l'argentí Maxi Oruste empenyés la bola dins de la porteria igualadina per escurçar el marcador (2-3). Vint segons més tard, el capità reusenc Joan Salvat no ha aprofitat la desena falta de l'Igualada amb un xut directe.

L'emoció en cada jugada de l'equip local ha fet creure a la parròquia roig-i-negre en l'empat, que malauradament no ha arribat. En canvi, novament Edu Fernández ha deixat en silenci la "Bombonera" amb el 2 a 4. El jugador igualadí ha pogut sentenciar l'encontre amb la desena falta del Reus, però, aquesta vegada Nil Vinya ho ha evitat amb una gran aturada.

No ha estat fins a nou minuts per al final quan ha arribat la sentència dels visitants amb el 2 a 5, en un contracop que ha finalitzat Joel Roma. Aquí s'ha acabat la història del partit i el gol de Cèsar Vives (2-6), quan faltaven menys de dos minuts del final ha estat anecdòtic. Un resultat que classifica a l'Igualada per la Final a 4 que tindrà lloc al Vendrell.

Amb aquesta contundent derrota, els de Jordi Garcia s'acomiaden de la Lliga catalana 2024 sense guanyar un partit. Ara, esperen recuperar els jugadors internacionals per la preparació de la pròxima competició, la Supercopa d'Espanya contra el Noia, que s'ha de jugar a Riazor, els dies 5 i 6 d'octubre.

Fitxa del partit:

Reus Deportiu Virginias: Nil Vinya, Ferran Giménez, Joan Salvat, Marc Julià i Arnau Canal.

Igualada HC: Guillem Yeste, Miguel Cañadillas, Edu Fernández, Roger Bars i Guillem Manzano.

Àrbitres: Miquel Lapedriza i Xavier Valiente.

Gols: 0-1 Guillem Manzano (7”); 0-2 Roger Bars (‘5); 0-3 Edu Fernández (f.d.) (‘22); 1-3 Joan Salvat (’25); 2-3 Maxi Oruste (’30); 2-4 Edu Fernández; 2-5 Joel Roma (’41) i 2-6 Cèsar Vives (’48).

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges