Les reusenques perden per 5 gols a 0

23 de Setembre de 2024, per Reusdigital.cat
  • Imatge del partit jugat a Sant Cugat

FFBR

Començament complicat per al femení de la FFBR, que ha caigut aquest diumenge de manera clara a Sant Cugat (Vallès Oocidental) per 5 gols  0, en el primer partit oficial de la temporada. Després d'una pretemporada amb bons resultats contra rivals del territori, el conjunt reusenc s'ha vist superat pel Sant Cugat des de l'inici del partit.

Aina Amat ha avançat per partida doble les locals amb gols als minuts 10 i 18. Aquest avantatge ha jugat massa en contra de les jugadores entrenades per Adri Calderón. Les reusenques han controlat el 2-0 fins a la segona part, quan Elisabet Romero ha ampliat el resultat als minuts 55 i al 61. Poc després, Ainhoa Corbalán ha fet el cinquè des dels onze metres.

Un resultat dur de pair per a les roig-i-negres, que rebran el Barcelona C el diumenge 29 de setembre, a les 12 del migdia a l'Estadi Municipal de Reus.