Dilluns, 30 de Setembre de 2024

L'Espai Boule reforça la seva aposta per la formació interna amb sessions sobre intel·ligència artificial

S'han introduït els conceptes bàsics de la IA generativa, adaptant-los als processos específics que els treballadors desenvolupen de manera habitual

29 de Setembre de 2024, per Reusdigital.cat
  • Un moment de la formació

    Cedida

L'Espai Boule de Reus reafirma el seu compromís amb la formació contínua del seu personal oferint sessions formatives al llarg de l'any. En aquesta ocasió, els treballadors i treballadores del centre han participat en una sessió dedicada a la intel·ligència artificial generativa i la seva aplicació en les tasques quotidianes.

La formació, que s'ha dut a terme a les instal·lacions de l'Espai Boule, ha introduït els conceptes bàsics de la IA generativa, adaptant-los als processos específics que els treballadors desenvolupen de manera habitual. L'objectiu d'aquesta sessió ha estat facilitar eines innovadores per optimitzar i millorar l'eficiència en les tasques diàries, fent ús de la tecnologia emergent.

Amb aquest programa formatiu, l'Espai Boule demostra el seu compromís amb el creixement personal i professional dels seus treballadors i treballadores. A més, ja té previst ampliar el ventall de temes tecnològics i de gestió en futures formacions, reforçant així les competències de l'equip i apostant per la innovació dins l'entorn laboral.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges