Diumenge, 20 d'Octubre de 2024

Presentació del poemari 'Montsant', d'Agustí Martí Estrada, a Falset

11 d'Octubre de 2024, per Reusdigital.cat
  • Portada del llibre poemari 'Montsant'

     

El pròxim divendres, 11 d'octubre, a les 7 del vespre, a la Biblioteca Salvador Estrem i Fa, de Falset, tindrà lloc la presentació del poemari 'Montsant', d'Agustí Martí Estrada. L'acte anirà a càrrec del periodista i editor Òscar Ramírez i de l'autor.

'Montsant' és una conversa que l’autor, Agustí Martí Estrada, manté amb el paisatge prioratí, on els espais naturals entren en comunió amb aquells més personals i humans. Viaranys que conviden a la reflexió, senders i ermites que porten a la calma, la muntanya silenciosa que desprèn el seu missatge amb l’aire i, observant-ho tot, l’home com a element integrat a aquesta essència immaterial que és el Montsant.

Agustí Martí Estrada neix a Tarragona. Estudia Dret a la Universitat de Barcelona però, aquells anys, els seus interessos se centren més en l’art, la música i la literatura. Fugint de l´ambient opressiu de la dictadura franquista decideix marxar a Londres (Anglaterra) on s´involucra en l´ambient cultural dels exiliats espanyols. Durant els següents tres anys fa de Lector a la Universitat de Bristol. Mort el dictador torna i arriba a Altafulla i decideix obrir un local, el Faristol, amb el repte de fer-ne un centre musical, gastronòmic i cultural. Mai no ha parat d’escriure i això l’ha portat a publicar el llibre de relats 'Las diosas transparentes' a Editorial Silva (2016). Amb La Banya Edicions, forma part de les obres 'Altafulla en negre' (2023) i 'Altafulla en vers' (2024).

L'acte és organitzat per La Banya Edicions, amb la col·laboració de Reusdigital.cat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges