Divendres, 04 d'Octubre de 2024

El 4t Concert Solidari, en benefici del Banc d'Aliments de les Comarques de Tarragona

El recital anirà a càrrec de la Banda Simfònica de Reus

03 d'Octubre de 2024, per Aleix Pérez
  • Imatge de la presentació del concert

    Cedida

El divendres 18 d'octubre a les 8 del vespre, l'Església Prioral de Sant Pere de Reus acollirà per quarta ocasió el Concert Solidari. En aquesta edició, els beneficis de la iniciativa aniran al Banc d'Aliments de les Comarques de Tarragona. La cita està organitzada per la Cambra de Reus i Mémora Fundación, i rep el suport de la Fundació Gresol. El cost de l'entrada és de 10 euros, tot i que aquells qui ho vulguin podran fer un donatiu superior al compte bancari del Banc d'Aliments.

En representació de la Fundació Gresol, un dels voluntaris, Antoni Garcia, ha recalcat que amb els diners poden comprar els aliments que més falta els fan. A més, ha incidit en la tasca de l'entitat i la gestió en contra del malbaratament a les escoles i les empreses del territori. També ha destacat la connexió constant que tenen amb altres centres del Banc d'Aliments, i com s'envien aliments segons la demanda de cada demarcació. Un dels exemples que ha mostrat al territori de voluntariat han estat els espigoladors, que s'encarreguen de recollir camps que són descartats per motius comercials per aprofitar-ne les fruites i les verdures.

Amb relació a l'àmbit musical, la Banda Simfònica de Reus serà l'encarregada del concert, sota la direcció de Joan Ramon Reverté. El repertori, d'uns 40 minuts, tindrà un repertori variat, amb peces clàssiques com la "Canzona" de Gabrielli o "Fantasie Rigoletto" de Franz & Karl Doppler, i cançons emblemàtiques del cinema com "Cantina Band", '"urassik Park" o "Hym to fallen" de John Williams. "Libertango" de Piazzola, "On note samba" de Jobim i Murtha i una adaptació de la coneguda melodia de "La Bamba" clouran el programa.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges