Dimarts, 08 d'Octubre de 2024

El festival Accents passarà pel Morell aquesta tardor

El Teatre Auditori i la plaça de la Font acolliran dos espectacles

07 d'Octubre de 2024, per Reusdigital.cat
  • Imatge del grup La Cosina

    Cedida

El festival Accents ha presentat les seves 27 propostes per a la seva onzena edició. Dues propostes d’aquestes 27 totals faran parada al Morell, a finals d’octubre i principis de novembre. Els dos espectacles estan programats dins el festival de cultura de proximitat Deprop, que va començar la seva edició 2024 amb un ple al Teatre Auditori del Morell.

El nou disc d’Anna d’Ivori i el treball discogràfic de La Cosina són els dos espectacles que el Teatre Auditori i la plaça de la Font rebran els pròxims 26 d’octubre i 9 de novembre, respectivament. “Que el Deprop pugui tenir dos espectacles programats colze a colze amb el Festival Accents és un honor i una mostra que els cicles culturals de casa nostra aposten per una programació potent”, explicava el regidor de Cultura, Miquel Roig.

Així doncs, dissabte 26 d’octubre, a 8 del vespre i al Teatre Auditori, la cantant i compositora Anna d’Ivori presentarà el seu nou treball 'Eclipsi', a través de l’espectacle Lux et Umbra, un concert a través del qual descobrirem les cançons d’aquest nou àlbum. El 9 de novembre a dos quarts d'1, a la plaça de la Font, serà el torn de La Cosina, que ens presenten el seu 'Hores Vinguin'. Una ‘cosina’, a Cambrils, és una persona amb qui tens confiança, algú que pertany a la comunitat. Després d’haver estat l’acordionista de Roba Estesa, Clara Colom lidera La Cosina i presenta el seu primer disc, 'Hores vinguin' (Coopula Edicions, 2023). El treball ofereix una barreja de ritmes d’arrel amb lletres desenfadades i un directe festiu i compromès que vol abocar l’oient a les places plenes de garlandes, de sopars a la fresca, de llargues sobretaules i d’amor veïnal.

Les entrades es poden adquirir a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 4 de la tarda a les 8 del vespre, o bé en línia, a elmorell.koobin.cat. I a la taquilla del teatre, una hora abans de l’inici de l’obra.

El Deprop és una iniciativa de la regidoria de Cultura i festes de l’ajuntament que va néixer fa set anys amb l’objectiu de posar èmfasi en les companyies del territori i en muntatges pròxims i íntims. El cicle s’allarga del 27 de setembre al 22 de novembre.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges