Dissabte, 05 d'Octubre de 2024

El Congrés Nacional de Psicologia Social de Tarragona comptarà amb universitats llatinoamericanes

L'acte se celebrarà de l'1 al 3 d'octubre al Palau de Congressos i a l'auditori de Caixa Tarragona

30 de Juliol de 2009, per Cristina Fornós / ACN
  • El president del comitè científic i organitzador del congrés, Jordi Tous

    ACN

El Congrés va adreçat als professionals de la psicologia social i vol esdevenir un espai de debat i anàlisi on posar en comú els darrers treballs d'investigació. La Universitat Rovira i Virgili (URV) i el seu departament de Psicologia són els organitzadors del Congrés i preveuen que hi assisteixin unes 500 persones.

Es tracta d'un congrés bianual que va iniciar-se el 1989 i cada edició se celebra a una ciutat diferent de l'Estat. L'organització del congrés compta ja amb més de 500 treballs presentats, que es dividiran en 15 àrees temàtiques, com la psicologia del treball, la immigració i la discriminació, o la psicologia ambiental. El congrés inclourà tres conferències plenàries, que aniran a càrrec de cinc ponents de renom en l'àmbit de la psicologia social.

Tal com ha assegurat aquest dijous president del comitè científic i organitzador del congrés, Jordi Tous, ja està confirmada l'assistència de 450 persones de 12 països diferents. A més, l'organització preveu que aquesta xifra augmenti fins al 13 de setembre, dia de tancament de la matrícula. En el congrés, hi haurà representades totes les universitats i centres d'investigació de l'Estat.

Fitxers adjunts:

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges