Dimecres, 16 d'Octubre de 2024

Es col·loca la primera pedra de l’ampliació del Centre de Lectura

El projecte preveu també la construcció d'un edifici d'ús públic

26 de Març de 2011, per Redacció
  • Col·locació de la primera pedra

    Josep Gallofré

El projecte disposa d’un primer edifici (A o cub) situat a la cantonada de la plaça del Teatre, destinat a equipament municipal, i que inclourà el nou cafè a la planta baixa i aules vinculades al teatre i les arts escèniques en les superiors. I d’un segon edifici (B), situat entre mitgeres al carrer de la Concepció, que quedarà pel Centre de Lectura. El conjunt dels equipaments abasta 3.868 metres quadrats de superfície construïda.

L'any 2007, l'Ajuntament de Reus i el Centre de Lectura van signar un protocol de col·laboració amb l'objectiu d’endegar les accions per a la remodelació dels espais existents vinculats al Consorci del Teatre Batrina i a la construcció d'un edifici. L'acord preveu que el nou equipament estarà obert totalment o parcialment als ciutadans, i no només als socis del Centre de Lectura.

L'alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, ha fet un recordatori de l'evolució del projecte i ha dedicat la col·locació de la primera pedra a l'expresident del Centre de Lectura, Pere Anguera.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges