Dimecres, 18 de Setembre de 2024

Tret de sortida d'una campanya marcada per la incògnita del canvi al govern reusenc

La plaça del Mercadal s'omple de simpatitzants i afilitats de tots els partits en la tradicional enganxada de cartells

06 de Maig de 2011, per ACN
  • Lluís Miquel Pérez penja el cartell electoral

    ACN

  • Carles Pellicer penja el cartell electoral

    ACN

  • Alicia Alegret penja el cartell electoral

    ACN

  • Àngel Cortadelles penja el cartell electoral

    ACN

  • Ernest París i Antoni Puig

    ACN

  • Ariel Santamaria penja el cartell electoral

    ACN

  • Pepa Labrador penja el cartell electoral

    ACN

  • Albert Tafalla penja el cartell electoral

    ACN

  • Jordi Cervera, amb el seu cartell

     

  • David Vidal penja el seu cartell

     

  • Dolor Solé, de SI, penja el seu cartell

     

Pellicer ha explicat que cal un model diferent de fer ciutat i que s'ha de treballar al llarg d'aquests dies per aconseguir trencar amb els 32 anys de socialisme a la ciutat. Des de CiU han assegurat que l'objectiu és arribar a l'alcaldia, governar amb capacitat de decisió i impregnar un nou estil a la ciutat.

La popular Alicia Alegret ha assegurat que el PP de Reus afronta la campanya amb molta motivació i il·lusió i amb la intenció de ser ''decisiu'' per al canvi a la ciutat. Alegret ha explicat que el PP ha elaborat un programa de govern ''realista i que pensa en les necessitats reals de la ciutat''. A més, la popular Alegret ha assegurat que el canvi a Reus passa pel PP i ''no per una majoria absoluta de CiU ni per un PSC desbordat''.

Des d'Esquerra, Àngel Cortadelles, ha declarat que existeix un model de fer ciutat diferent a l'actual però que en cap cas, aquest canvi ha de passar per l'entrada dels grups més conservadors que retallin el paper l'administració pública. Segons Cortadelles, Reus ha de seguir la seva aposta per la inversió econòmica intel·ligent, la internacionalització, la cohesió social i les idees de progrés.

Finalment Ernest París, alcaldable per ICV, ha explicat que l'objectiu més important és donar a conèixer que hi ha una altra manera de fer política. París ha assegurat que les retallades es poden aturar gràcies a les opcions de progrés.

A més dels actuals membres del consistori, han participat en la tradicional enganxada de cartells la Coordinadora Reusenca Independent (CORI); Ara Reus; PXC; Candidatura d'Unitat Popular (CUP); Ciutadans i Solidaritat Catalana per la Independència.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

reusdigital.cat cartell electoral
reusdigital.cat cartell electoral
reusdigital.cat cortadelles
reusdigital.cat puig i parís
reusdigital.cat cartell electoral
reusdigital.cat labrador
reusdigital.cat tafalla
reusdigital.cat penjada cartell
reusdigital.cat penjada cartell
penjada cartells campanya electoral reus

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (5)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Xeco  07 de Maig de 2011

llàstima...

 Hem perdut, un cop més i sempre sota l'ideal de ser els més puristes, els més independentistes, els més... un cop mes anem fent un firmament d'estels en lloc d'una forta estelada... sniff... un cop més tornarem a ...
Salutacions

Ho tenim clar: VOTAREM A LA CUP!  06 de Maig de 2011

Aquí l'únic canvi de debó és si entra la CUP a l'Ajuntament.

 Bianor, treure al Pérez per posar al Pellicer de bracet del PP és com canviar de collaret als mateixos gossets. Tothom sap que el PSOE, ERC i IC es reparteixen la menjadora amb CiU i el PP a INNOVA. Tinc clar que els únics que poden plantar cara a un nou tripartit o a un pacte CiU-PP vergonyós per a Reus són la gent de la CUP. El canvi de debó no és canviar al Pérez pel Pellicer, el canvi de debó és veure a la CUP a l'Ajuntament. Jo abans votava ERC i no ho penso fer mai més. Els meus pares votaven CiU. Ara votarem a la CUP. "REFRESQUEM LA POLÍTICA!"

PSC I CONVENIÈNCIA, NO HI HA CAP DIFERÈNCIA  06 de Maig de 2011

PSC I CONVERGÈNCIA NO HI HA CAP DIFERÈNCIA

 Els dos xupen de la mamella fa 30 anys, els convergents ara voleu anar de revolucionaris, però feu el mateix que el PSC. Aneu a pactar amb el PP , va ràpid!

Bianor  06 de Maig de 2011

Aquest no es el tema

 A veure CUPero aquí el que es tracta es de expulsar d´una punyetera vegada als sociates del ajuntament de la ciutat de Reus.Patria de Prim.No de fer el gos de companyia del P$C.Entens company?

PP vs. CUP  06 de Maig de 2011

Només la CUP planta cara al PP a la plaça Mercadal

 A la Mercadal el PP va entrar amb una aglomeració de gent de la 3a edat (deien que havien vingut de València amb autobús), tots ataviats amb un barret blau de comiat de solter i banderetes del PP, amb timbals a ritme de tam-tam de guerra, l'Alicia ballant com una frenètica i tot ben amanit amb una gran bandera espanyola. La resta de membres dels altres partits, esporuguits, s'ho miraven. Sort que hi havien els de la CUP, brandant estelades, cridant INDEPENDÈNCIA i plantant cara als del PP. Si no fos per la CUP aquest acte electoral hagués tingut un gust netament "pepero". Hem va quedar clar que només la CUP es capaç de plantar cara al PP. Així ho vaig veure des de la terrasseta fent un café.

Reportatges