Dilluns, 30 de Setembre de 2024

La CEPTA presenta un plec de propostes per 'facilitar la supervivència' de l'empresa

L'Observatori Empresaria proposa facilitar la normativa i adaptar la normativa vigent a les necessitats de les empreses, entre d'altres

27 de Juliol de 2011, per Redacció
  • Juan Gallardo -a l'esquerra-, junt a J. Antoni Belmonte, president de la Cepta

     

L'Observatori Empresarial proposa "fer més amigable la relació entre l'administració i les empreses", el que se'n diu 'bussiness friendly'. El document proposa facilitar la normativa, adaptar la normativa vigent a les necessitats de les empreses, impulsar mesures per recuperar dèficits en matèria de cotització, agilitzar els passos per crear una nova empresa, aplicar estrictament la normativa referent a morositat i assegurar l'accés al crèdit en condicions raonables i objectives a través de la figura del mediador de crèdit.

El cap del Gabinet d'Estudis de la confederació empresarial, Juan Gallardo, assegura que la tasca dels autònoms i les pimes és "vital" i que "cal alleugerir la pressió fiscal" en els petits negocis. En aquest sentit, Gallardo destaca que "no demanem l'amnistia fiscal, sinó que la Llei s'apliqui de manera no restrictiva perquè pimes i autònoms puguin seguir treballant".

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges