Diumenge, 14 de Juliol de 2024

L'objectiu del Tecnol Reus és guanyar al SHUM per col·locar-se tercer

27 d'Abril de 2012, per Redacció
  • Jordi Ferrer, en el partit d'anada contra el SHUM

    Josep Gallofré

Aquest divendres, el Tecnol Reus Deportiu es desplaça a Maçanet (Selva) per disputar la vintena jornada de l'OK Lliga. Els homes d'Alejandro Domínguez s'enfrontaran, a les nou de la nit, al SHUM Grupo Maestre, conjunt situat a la setena posició de la taula classificatòria, amb 28 punts, dos menys que l'equip del Baix Camp. En el partit d'anada, els roig-i-negres van guanyar al Palau d'Esports per un ajustat 4 a 3.

Els homes de Jordi Roca van perdre en l'últim partit de lliga davant el Calafell (4-2). Abans d'aquest enfrontament, portaven set jornades consecutives sense perdre. L'objectiu dels de la Selva és situar-se en places europees. El mateix que els roig-i-negres que, per la seva banda, venen de jugar en la darrera jornada amb el Moritz Vendrell i empatar a 5 gols. Després de l'empat, l'equip roig-i-negre s'ha situat quart amb 30 punts, empatat amb l'Igualada i el Sather Blanes, i a només 2 punts del Noia, que és tercer.

Per part del Tecnol Reus serà baixa Jordi Ferrer, que segueix recuperant-se de la seva lesió a l'esquena i espera arribar a punt per disputar la Final a vuit. El partit d'aquest divendres serà dirigit pels col·legiats Garrote i Delfa, i retransmès en directe per Punt 6 Ràdio, al 99.8 de la FM.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges