Dilluns, 05 d'Agost de 2024

Els reusencs 'Pitu' Casanovas i Antoni Castelló, campions d'Espanya de natació màster

11 de Febrer de 2013, per Redacció
  • Els campions d'Espanya, Castelló i Casanovas

     

Els participants al Campionat d'Espanya de natació màster del CN Reus Ploms, Josep Maria Casanovas i Antoni Castelló, s'han proclamat campions de la competició en les seves respectives modalitats. Castelló s'ha imposat en les proves de 400 i 800 metres lliures, mentre que Casanovas ha estat el guanyador de les proves de 50, 100 i 200 mestres esquena. El campionat s'ha realitzat aquest passat cap de setmana a les instal·lacions del CN Barcelona i han participat un total de 1.068 nedadors.

===Bons resultats en duatló===

També han obtingut bons resultats els atletes del club plomista en el duatló de carretera de La Noguera, prova de la Lliga nacional. Xavi Torrades ha estat primer, Josep Viladoms cinquè, Antoni Carulla tretzè, i Eduard Queralt ha finalitzat en la posició quinzena.

D'altra banda, Adrià Merino ha estat el guanyador al duatló de Muntanya de Blanes, penúltima prova del Circuit Català.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Jordi Martos  12 de Febrer de 2013

Enhorabona i gràcies Pitu i Antoni

 Com a soci del Club Natació Reus Ploms desitjo fer-lis arribar la més sincera enhorabona per les cinc medalles aconseguides. Per altre banda també vull donar-lis les gràcies a tots dos, senyors presidents, per la feina que han dut a terme durant tota la seva vida i pels esforços que em consta que encara fan perquè aquest Club segueixi endavant.

Jordi Martos  12 de Febrer de 2013

Enhorabona i gràcies Pitu i Antoni

 Com a soci del Club Natació Reus Ploms desitjo fer-lis arribar la més sincera enhorabona per les cinc medalles aconseguides. Per altre banda també vull donar-lis les gràcies a tots dos, senyors presidents, ( tan en Pitu com l'Antoni han estat presidents del Club) per la feina que han dut a terme durant tota la seva vida i pels esforços que em consta que encara feu perquè aquest Club segueixi endavant.

Reportatges