Dimecres, 10 de Juliol de 2024

Ramon Urgellès hauria signat les factures de Cunillera a petició de Josep Morató

L'exvicepresident del Tecnoparc no apareix a les retribucions de l'exregidor Jordi Bergadà

30 d'Abril de 2013, per ACN/ Redacció
  • Ramon Urgellès

    ACN

Pocs minuts després les 9 del matí, Ramon Urgellès ha entrat a les dependències judicials acompanyat pel seu advocat. Després de tres llargues hores de declaració al jutjat d'instrucció número 1 de Reus, l'exvicepresident de Tecnoparc ha sortit del jutjat sense voler atendre els mitjans de comunicació.

Vázquez ha explicat que en el cas de les tres factures cobrades per Àngel Cunillera faltaria una signatura més, la del conseller delegat mancomunat de la URV al Consell d'Administració de Tecnoparc. La lletrada ha matisat també que en el cas de les factures de Jordi Bergadà, amb la firma del president ja quedaven autoritzades i ha recordat que el reglament intern de la societat prohibia aquest tipus de retribucions.

Segons Vàzquez, Urgellès també hauria signat les factures d'Àngel Cunillera sense que s'hagués aportat documents que justifiquessin els treballs fets. La declaració de l'altre imputat, el conseller delegat Josep Morató, segueix suspesa per motius de salut, tot i que se li manté la imputació.

Presumpte tracte de favor en la construcció del CEPID


Segons fonts properes a la investigació, la societat del Tecnoparc va fer construir l'edifici del Centre Empresarial per a la Innovació i el Desenvolupament (CEPID). La construcció va sortir a concurs públic i, finalment, va ser assignada a l'empresa Construccions Pai. Segons ha pogut saber l'ACN, Construccions Pai va subcontractar a una empresa -dedicada al mobiliari, disseny i marqueteria- on Ramon Urgellès hi té el 75% de l'accionariat.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges