El Ploms-Salle masculí deixa l'últim lloc de la Copa Catalunya

Els reusencs guanyen al CB Igualada

04 de Novembre de 2013, per Redacció
  • El Ploms-Salle Reus deixa d'ocupar el darrer lloc de la classificació

Cedida

El Zamar 2000- Ploms Salle Reus va aconseguir, aquest cap de setmana, la segona victòria a la Copa Catalunya masculina. Els albinegres van guanyar al CB Igualada per 75 a 61. Aquest resultat permet a l'equip reusenc sortir de l'últim lloc de la classificació.

El Ploms va moure la pilota amb rapidesa i va tenir un clar domini en el llançament exterior i amb els rebots, ofensius i defensius. El primer quart va finalitzar amb el resultat de 17 a 14 pels locals. En el segon, la dinàmica va ser la mateixa i els reusencs van arribar a la mitja part guanyant 34 a 30.

En la represa, l'Igualada va prèmer l'accelerador, malgrat que el resultat en finalitzar el tercer quart era de 54 a 50. En el darrer tram del partit, el Zamar 2000- Ploms Salle Reus va jugar els millors minuts de la temporada, amb una efectivitat gairebé total. Tot i que els igualadins també van tenir un gran encert de cara a cistella, dos triples consecutius van sentenciar el partit.

Nova derrota del Reus Deportiu

El Reus Deportiu segueix sumant derrotes a la categoria Nacional. Aquest cap de setmana van caure derrotats a casa contra el CB Morell per 62 a 72 i se situen últims a la classificació amb només una victòria en els sis partits jugats. El proper encontre dels roig-i-negres serà a la pista del Bàsquet Sitges, aquest pròxim dissabte.