L’equip roig-i-negre venç la UE Olot per 2 gols a 3

Nayeli Martínez/ Reusdigital.cat

• Intervenció del porter Àngel Blasco davant d'un rival

Nayelí Martínez/ Reusdigital.cat

• Segon gol del CF Reus Deportiu

Bon ambient de futbol al Municipal d’Olot (Garrotxa) per veure un partit que inicialment es presentava interessant per la marxa dels dos equips en la temporada. La UE Olot amb baixes destacades, poc ha pogut fer davant la pressió desplegada per un Reus que ha tret de titular a Cuéllar i Negredo. La primera alegria visitant ha arribat aviat. Al minut 6, Agudo ha rebut una passada entre línies i ha superat al porter Fornés. El resultat en contra ha obligat a l’Olot a estirar-se una mica més, però el CF Reus ha sabut controlar les intencions ofensives olotines.

Pràcticament, en els primers 25 minuts, Àngel no ha tingut gaire feina. Tanmateix, en la primera jugada compromesa del porter ha arribat l’empat. En una bona jugada, Ferrón ha enviat la pilota a l’àrea perquè fos finalitzada per Uri. Tot i que Àngel ha aturat el seu remat, no ha pogut fer res en el següent xut de Carlos Martínez en aprofitar el refús. Amb l’empat els partit s’ha obert i els dos equips han creat més aproximacions a la porteria contrària, i un joc excessivament dur que, en els últims minuts de la primera part,  ha afectat una mica el bon futbol elaborat fins el moment al camp.

Les coses han començat bé per al CF Reus en la segona meitat, ja que al minut 51, Negredo ha fet el segon gol reusenc resolent una jugada prèvia de Masqué i Cuéllar. El resultat ha motivat a fer canvis, i l’Olot ha reforçat el mig del camp i la davantera, mentre que el CF Reus ha substituït Negredo per Àlex López, qui precisament, al minut 71, ha marcat el tercer gol visitant en una gran jugada de Cuéllar.

Amb l’avantatge, l’equip roig-i-negre s’ha endarrerit i la pressió l’ha posat l’equip local que, al minut 78, ha aconseguit el segon gol gràcies a una rematada de cap d’Uri. Naturalment, el resultat ajustat ha fet que en el tram final el joc guanyés en intensitat, sobretot per l’equip olotí. Àlex López, però, ha pogut fer el quart gol en dues ocasions en què la pilota ha anat al pal i al travesser. Cal dir que també la UE Olot ha pogut empatar el partit en una nova rematada d’Uri gairebé al final de l’encontre. Per cert, poc sentit té que pugi el porter de l'equip de la Garrotxa per rematar en l'última oportunitat de gol, quan la falta es serveix directament a porteria. En la segona part també han sortit al camp Marquès i Folch per Cuéllar i Agudo, respectivament.

UE Olot: Fornés, Savall, Hostench, Serra, Rojas, Abel, Carlos Martínez (Arnal, 73’), Miki (Roger, 61’), Uri, Ferron (David López) i Coro.

CF Reus: Àngel, Sobregrau, Ñoño, Socias, Quesada, Álex Colorado, Masqué, Borja, Agudo (Folch, 87’), Cuéllar (Marquès, 76’) i Negredo (Àlex López, 63’).

Gols: 0-1, Agudo(6’); 1-1, Carlos Martínez (31’); 1-2, Negredo, (51’); 1-3, Àlex López, (71’) i 2-3, Uri (78’).

Àrbitre: Christian Gadella Kamstra, del Col·legi de Tenerife. Ha ensenyat targeta groga als jugadors locals Rojas, Miki i Savall, i als jugadors visitants Borja i Colorado.

Incidències: 1.512 espectadors han assistit al Municipal d’Olot. Abans del partit s’ha fet un minut de  silenci per la mort en accident del porter del Girona Nil Marín.