El CF Reddis perd els primers punts de la temporada

04 de Novembre de 2013, per Redacció
  • El CF Reddis, en una imatge d'arxiu

Cedida

El CF Reddis no va poder sumar la novena victòria consecutiva en aquest inici de temporada, ja que va haver de conformar-se amb un empat a 1 gol al camp de la Santa Creu del Jesús Catalònia de Tortosa. Aquest, es tracta d'un camp difícil on pocs equips podran sumar punts, i més tenint en compte el bon moment de forma de l'equip de l'Ebre que no ha perdut cap dels últims vuit partits.

El Reddis no es va sentir còmode i va haver de patir l'empenta dels locals durant bona part del primer temps. Una vegada més la defensa reusenca va fer gala d'una gran solvència i va superar sense massa dificultats les embranzides locals. Tot i això, i fruit d'aquesta pressió, arribaria l'1 a 0 al minut 32, aconseguit per Fatsini en un llançament ras i molt ajustat al pal. D'aquesta manera el CF Reddis veia com es trencava amb una trajectòria de 544 minuts sense encaixar cap gol.El conjunt reusenc, però, va saber reaccionar ràpidament, i el defensa Granado s'avançava a la reragurada local per fer l'empat al minut 42 de la primer part.

El segon temps va ser força equilibrat, excepte l'últim quart d'hora, en què el Reddis va pressionar fort per endur-se una nova victòria que no arribaria. Cal destacar quatre bones ocasions per marcar, incloent un gol anul·lat a Andreu Guiu per un dubtós fora de joc.

El proper dissabte, a partir de les 5 de la tarda, el Reddis rep a l'Alcanar, un equip que tot i no anar gaire ben classificat té jugadors de gran qualitat al mig del camp i a la davantera. Destaquen els exfutbolistes de Primera Divisió Edu Aguilar i Iván Díaz, l'exjugador de la Pobla, Raúl Vates, i els golejadors Adrìa Fernàndez i Adrià Balsells.

Els homes de Jordi Boafarull encara tenen la possibilitat d'aconseguir el millor inici de la història del club blanc-i-blau si guanyen els propers dos partits. Curiosament, en la novena jornada de la temporada 1974-75, el Reddis també va cedir un empat a un gol al camp del Mont-roig que trencava amb els vuit primeres victòries seguides.