Diumenge, 18 d'Agost de 2024

La Setmana Catalana de la Vela es farà a Cambrils fins el 2016

S'atorga al CN Cambrils la categoria de Gran Premi Generalitat de Catalunya

31 de Gener de 2014, per Redacció
  • Sginatura del conveni al Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet

    Jordi Estruch

El conveni especifica que el Club Nàutic Cambrils organitzarà les edicions dels anys 2014, 2015 i 2016 de la Setmana Catalana de Vela, de la qual és titular i propietària la Federació Catalana de Vela. Es tracta de la regata més important del calendari anual de la Federació i comptarà amb la participació d’equips de totes les classes. L’edició d’enguany tindrà lloc de l’1 al 4 de maig.

La Secretaria General de l’Esport atorga a la prova la categoria de Gran Premi de la Generalitat de Catalunya i col·laborarà en els aspectes organitzatius de la competició. Per la seva part, el club es compromet a assumir el bon funcionament de les àrees de mar i de terra, els aspectes organitzatius referents a la infraestructura i mitjans de la seu i a la gestió, execució i coordinació del pressupost de la regata, així com a facilitar l’ús de la instal·lació portuària per a la celebració de l’esdeveniment, en col·laboració amb l’Ajuntament de Cambrils.

L’acte ha comptat amb la presència del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau; l’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau; el president de la Federació Catalana de Vela, Gerard Esteva, així com el vicepresident i el director esportiu del CN Cambrils, Ramon Cañellas i Pep Subirats, respectivament. Ivan Tibau ha afirmat que és un orgull concedir el segell de Gran Premi Generalitat de Catalunya “pel prestigi i el reconeixement que s’ha guanyat la Setmana Catalana de Vela”, un prova que “situa Cambrils al món i aporta molts beneficis econòmics a la població i el seu entorn".

Per la seva banda, Mercè Dalmau s’ha felicitat per “la gran oportunitat” que suposarà la prova per promoure Cambrils i “donar a conèixer la vela”, mentre que Pep Subirats ha subratllat que la competició reunirà 600 esportistes de totes les modalitats reconegudes per la Federació Catalana.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges