Dilluns, 07 d'Octubre de 2024

Mor un nen a la llar d'infants municipal de Vinyols i els Arcs

L'infant s'hauria desmaiat i no l'han pogut reanimar

28 de Juliol de 2014, per Enrique Canovaca
  • Interior de la llar d'infants municipal de Vinyol i els Arcs

     

Incident tràgic a la llar d'infants municipal de Vinyols i els Arcs (Baix Camp). Un nen de dos anys ha mort, aquest dilluns al migdia, després de desmaiar-se al pati de l'escola bressol, segons han indicat a Reusdigital.cat fonts dels Mossos d'Esquadra i ha confirmat el propi alcalde del municipi, Josep Maria Vidal.

Els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) que han arribat al lloc dels fets l'han intentat reanimar i l'han portat al CAP de Riudoms, però no han pogut fer res per la seva vida. Els Mossos d'Esquadra ho tenen tipificat com un incident i no obriran cap investigació si el metge forense confirma que la mort de l'infant ha estat natural.

L'Ajuntament de Vinyol i els Arcs ha mostrat el seu condol per aquest pèrdua i el seu total suport a la tasca que desenvolupen les treballadores de la llar d'infants. El consistori demana prudència i serenitat fins que no es coneguin els resultats de l'autòpsia, que es farà aquest dimarts. Tot apunta, però, que el nen hauria mort per causes naturals.

 

 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges