Dimecres, 17 de Juliol de 2024

Pellicer envia a la Generalitat els espais de votació del 9N a Reus

Són els mateixos que en qualsevol de les conteses electorals

07 d'Octubre de 2014, per Enrique Canovaca
  • Carles Pellicer i Alícia Alegret, en una imatge d'arxiu

    Reusdigital.cat

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha signat, aquest dimarts, el decret de proposta de les meses electorals i els espais de votació del 9N a Reus, tal i com requeria la Generalitat. El text ha estat enviat al departament de Governació i Relacions Institucionals, i compta amb l'aval del secretari municipal, Jaume Renyer, qui és l'encarregat de coordinar el procés, com succeix en d'altres convocatòries electorals.

Fonts municipals han explicat a Reusdigital.cat que els espais de votació per al 9N seran els mateixos que en d'altres eleccions. Així, a Reus hi hauria tretze col·legis electorals, situats a les escoles Cèlia Artiga, Ciutat de Reus, General Prim, Joan Rebull, Misericòrdia, Pompeu Fabra, Prat de la Riba, Rosa Sensat, Rubió i Ors i Teresa Miquel, així com els instituts Baix Camp i Salvador Vilaseca, i el Pavelló Olímpic Municipal. A més, per donar legalitat al decret, s'indica la suspensió provisional decretada pel Tribunal Constitucional i el fet que la validesa de la informació donada està condicionada a l'aixecament d'aquesta suspensió.

Pellicer ha donat un pas més per posicionar-se a favor de la consulta, després de la moció aprovada fa un parell de setmanes. Aquest pas no compta, evidentment, amb el vist-i-plau de la seva sòcia de govern, la popular Alícia Alegret. Caldrà veure si el PP reacciona públicament davant la signatura del decret i si hi ha alguna conseqüència per al pacte de govern.

La setmana passada, un grup de reusencs demanaven a l'alcalde que trenqués el pacte amb el PP, i aquest dimarts, es publicava al Diari Oficial de la Generalitat els noms de la comissió de seguiment del 9N al Camp de Tarragona, que compta amb el convergent reusenc Ricard Font de Rubinat, a proposta del Consell de Governs Locals.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges