Dimarts, 16 de Juliol de 2024

Carles Pellicer vota per la independència en una ‘jornada d’emoció’

09 de Novembre de 2014, per Joan Marc Salvat
  • Carles Pellicer, votant a l'institut Baix Camp de Reus

    Joan Marc Salvat

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, s’ha desplaçat fins l’Institut Baix Camp pels volts de les 11 del matí, on ha exercit el seu dret a vot. L’alcalde s’ha mostrat sorprès per les llargues cues que de forma continuada s’han sostingut als diferents centres reusencs on s’està duent a terme la votació i ha descrit el 9N com “una jornada magnífica on podem veure les persones i famílies senceres fent cues i amb ganes d’anar a votar”. 

El batlle ha començat la jornada a un quart de 8 del matí, per constatar que arreu imperava la normalitat i garantir que es podria votar. “Més enllà d’algun incident sense més [el pany amb silicona a un dels accés de l’Institut Baix Camp] hi ha hagut màxima normalitat. Es respira il·lusió, ganes de votar i que hi hagi un bon resultat”, ha detallat Pellicer a la sortida de l’institut.

L’alcalde ha explicat que en el seu pas per la cua al carrer del Vapor Nou fins arribar a la mesa de votació, “he anat veient la cara de la gent i el que et diuen és per emocionar-se. És una jornada d’emoció”.  

Pellicer ha votat 'Sí-Sí' i ho ha justificat perquè “a partir d’ara, s’obri una nova etapa, una nova il·lusió que es porta gestant a Catalunya des de fa molts anys”. Per damunt de tot, però, l’alcalde ha agraït “especialment” al president de la Generalitat, Artur Mas, perquè “ha complert amb el seu compromís i avui els ciutadans de Catalunya poden votar allò que volen, allò que desitgen, de com volem el país. Avui és el triomf de la democràcia, de les coses ben fetes i també cal felicitar-ne tots els voluntaris”.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges