Divendres, 23 d'Agost de 2024

Més de 800 alumnes participen al nou curs del programa Infants Ciutadans

13 de Gener de 2015, per Redacció
  • Escolars que van participar en la darrera edició del Consell d'Infants ciutadans

    Reusdigital.cat

Un total de 821 alumnes de 5è de primària de 20 escoles de Reus s’han apuntat per participar al programa Infants Ciutadans del curs 2014-15, que aquesta setmana ha iniciat les sessions escolars. L’objectiu del programa és promoure la participació activa dels infants en la construcció, el desenvolupament i la millora de la ciutat perquè raonin sobre aspectes que formen part de la seva vida sota el paràmetre dels drets dels infants.

El tema que l’Ajuntament de Reus ha escollit enguany per treballar en el programa és Igualtat de gènere, igualtat d’oportunitats, que es desenvoluparà amb la col·laboració de les regidories d’Ensenyament i Política Lingüística i de Participació i Ciutadania. L’elecció del tema coincideix amb l’aprovació del nou Pla Municipal de Polítiques de Gènere per part del ple de l’Ajuntament, que s’enriquirà amb les aportacions dels infants.

El calendari de treball s'inicia amb tres sessions a l'escola, amb tots els alumnes de de 5è. A la darrera sessió s'escolliran els consellers del centre. Posteriorment, es realitzaran tres sessions a l'Ajuntament amb el Consell d'Infants escollit per posar en comú les propostes de les escoles i esciure el document final que presentaran el dia de l'audiència pública. Un cop passada aquesta, hi haurà dues reunions del Consell d'Infants, durant el curs següent, amb tècnics municipals, per fer el seguiment de les propostes presentades.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics