Diumenge, 25 d'Agost de 2024

L'Associació de veïns del passeig de Misericòrdia fa costat a Pellicer

El seu president signa un cartell en què es promociona un esmorzar solidari i a la vegada es destaquen les millores aconseguides pel barri durant aquest mandat

21 d'Abril de 2015, per Enrique Canovaca
  • El cartell anuncia un esmorzar solidari i a la vegada fa costat a Carles Pellicer

    Cedida

  •  

La convocatòria de l'esmorzar anual solidari contra el síndrome de Down de l'Associació de Veïns del passeig de Misericòrdia ha entrat de ple en la precampanya electoral del 24 de maig. El seu president i fundador, Jordi Pouget, signa un cartell promocional en el qual, a més d'anunciar l'esdeveniment, també fa costat i destaca les millores assolides pel barri gràcies a la tasca realitzada pel govern municipal, "encapçalat per Carles Pellicer". Sense citar CiU ni demanar el vot, un fet que a hores d'ara és il·legal per la llei electoral, Pouget posiciona clarament l'associació en favor d'una opció política. Consultat per Reusdigital.cat, el president veïnal assegura que allò escrit al cartell "són veritats" i que l'entitat "no rep cap diner públic".

El recull de millores descrit per Pouget indica que "després de molts esforços", la zona de l'Escola Teresa Miquel està "perfectament" il·luminada; que s'ha produït una "gran transformació" de la cruïlla del passeig amb el carrer de Miami; que s'ha dut a terme un arranjament de les arrels dels arbres instal·lats a les jardineres del passeig i s'ha contribuït a "la conscienciació cívica dels veïns en el tema de les defecacions de gossos". El líder veïnal també atribueix al govern municipal que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi dictat sentència a favor dels veïns davant el projecte de la Sedera, aprovat per l'anterior govern municipal.

Tot just al costat d'aquests missatges, acompanyats per una fotografia, es pot veure la convocatòria de l'esmorzar anual a favor de l'Associació Síndrome de Down, que se celebra el proper dissabte, 25 d'abril, a les 10 del matí, a la zona ajardinada de la cruïlla del passeig de Misericòrdia amb el carrer de Miami.

'La gent vol millores', segons el president veïnal

Consultat per aquest mitjà, Jordi Poguet ha assegurat que el cartell s'ha difòs amb el consens de la junta de l'associació veïnal. També apunta que els missatges que apareixen al cartell "són veritats" i ha defensat la bona tasca realitzada per l'actual govern municipal per endreçar el barri. "Al final, la gent vol millores", ha comentat Pouget, qui ha recordat que l'anterior ajuntament, comandat per Lluís Miquel Pérez (PSC) no "va fer res". De fet, Pouget va crear l'associació per lluitar contra el projecte de la Sedera.

Posteriorment, va entrar a formar part d'Ara Reus, partit del qual va ser president i va marxar enmig de crítiques creuades. El president veïnal assegura que la seva entitat no rep cap subvenció pública i que és "lliure" de fer el que cregui convenient. En total, s'han editat tres mil exemplars del cartell.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

reusdigital.cat Reus Diari Digital cartell dels veïns passeig Misericòrdia

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Elena Senserrich  22 d'Abril de 2015

PASSEIG MISERICORDIA

Si us plau no torni a parlar en nom del Passeig Misericordia, vostè només es representa a vostè mateix, si té ganes de fer-li la pilota a l'alcalde ho fa en el seu nom únicamente.

Pere Triola  21 d'Abril de 2015

Vergonyós

El senyor Pouget fa temps que ha perdut la vergonya si és que n'ha tingut mai. Que surti el sol cada dia també és mèrit del senyor Carles Pellicer Punyed?